22-06-2013, Saat:17:50
22-06-2013, Saat:18:08
Renkler uyumsuz,font uyumsuz ve berbat,yazılar okunmuyor...
Bu foruma geldiğin ilk günden beri kedini geliştir diyorum hatta bunu herkes söylüyor ama sen kendi bildiğini okuyup sürekli yerinde sayıyorsun.
Bu foruma geldiğin ilk günden beri kedini geliştir diyorum hatta bunu herkes söylüyor ama sen kendi bildiğini okuyup sürekli yerinde sayıyorsun.
22-06-2013, Saat:18:09
Bana çok basit geldi hocam. Basit diyerek saçma bir yorum yapmak istemem üstüne ekliyorum ; yazılar piksel piksel bütün görselliği bozmuş bence. Ayrıca arka planda kullandığınız geçişte uygun değil.
22-06-2013, Saat:18:09
Çok Aceleye Yaptım Kardeşim Ben bunu mdi İşim Var Çıkacağımda O Yüzden 

22-06-2013, Saat:19:28
(22-06-2013, Saat:18:08)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Renkler uyumsuz,font uyumsuz ve berbat,yazılar okunmuyor...
(22-06-2013, Saat:18:09)KaanGundovan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bana çok basit geldi hocam. Basit diyerek saçma bir yorum yapmak istemem üstüne ekliyorum ; yazılar piksel piksel bütün görselliği bozmuş bence. Ayrıca arka planda kullandığınız geçişte uygun değil.
Ayrıca çok aceleyle yapmıştım da şöyle oldu, böyle oldu diyerek sadece kendini kandırırsın.
Hafif bir gelişmeye başlamıştın ancak onun da artık olmadığını görüyorum.