MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Favori Eklentiniz Nedir ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhabalar,
Mybb'de favori eklentiniz nedir ? konu altına yazarmısınız.Mybb.com da böyle bir paylaşım gördüm gayet güzel yorumlar geliyordu bende burada sizlerin görüşünü almak istedim.
Benim favori eklentim genel bakış eklentisidir.
Google Seo Göz kırpma
Anahtar kelimeler eklentisi kendisi sağolsun her kelimede öne çıkarıyor
(18-06-2013, Saat:14:18)ByMali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Google Seo Göz kırpma
Google seoyu zaten herkesin favorisi Gülümseme
(18-06-2013, Saat:14:21)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Anahtar kelimeler eklentisi kendisi sağolsun her kelimede öne çıkarıyor
Evet çok güzel bir eklenti arama motorları için çok faydalı.
Image Resizer tabiki, mybb'de dahil olmayan resim boyutlandırıcının yerini kapatan, herkesin kullandığı bir eklenti Süper
(18-06-2013, Saat:15:40)Skrillex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Image Resizer tabiki, mybb'de dahil olmayan resim boyutlandırıcının yerini kapatan, herkesin kullandığı bir eklenti Süper
(18-06-2013, Saat:15:40)Skrillex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Image Resizer tabiki, mybb'de dahil olmayan resim boyutlandırıcının yerini kapatan, herkesin kullandığı bir eklenti Süper
Evet güzel eklenti umarım ilerki sürümlerde eklentiyi indirip uğraşmak yerine sürümün içinde olur.