Evet Arkadaşlar Sizlere Yeni Temamın Demo Sitesini Atmak İstiyorum. İnş.. Beğenirsiniz..
NOT: Daha Bitmedi
NOT2: Tema Satılık Olacaktır ..
Site;
PHP Kod:
http://hayaletdemo.site50.net/index.php
Tema çok geç açılıyor (Benim netten de kaynalanıyor olabilir ama burası çok erken açılıyor mesela)
Renkler uyumsuz
Çok insanı yoruyor ve karışık.
(15-06-2013, Saat:20:06)fly.Lodos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tema çok geç açılıyor (Benim netten de kaynalanıyor olabilir ama burası çok erken açılıyor mesela)
Renkler uyumsuz
Çok insanı yoruyor ve karışık.
Site Geç Açılıyor Olabilir Sizin Netten Değildir. Yarın Kendi Sitemden Subdomain Açıp Orada Tekrar Devam Edeceğim.. Önerileriniz Nelerdir ?
Alıntı:Madde 8.a. MyBBDepo ''Genel Sohbet'' bölümünde siteleriniz için; sitem nasıl olmuş, sitem hakkında önerileriniz, tema yaptım önerileriniz, vb. gibi konular açmak yasaktır. Sitenizi tanıtmak istiyorsanız eğer ''Site sunumları'' bölümünden bunu yapabilirsiniz, forum ortamından kesinlikle bu tür konulara izin verilmeyeceği gibi görüldüğü takdirde direk silinip + konuyu açan kişi veya kişilere ''uyarı puanı'' verilecektir.
(15-06-2013, Saat:20:11)1st4n6uL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Alıntı:Madde 8.a. MyBBDepo ''Genel Sohbet'' bölümünde siteleriniz için; sitem nasıl olmuş, sitem hakkında önerileriniz, tema yaptım önerileriniz, vb. gibi konular açmak yasaktır. Sitenizi tanıtmak istiyorsanız eğer ''Site sunumları'' bölümünden bunu yapabilirsiniz, forum ortamından kesinlikle bu tür konulara izin verilmeyeceği gibi görüldüğü takdirde direk silinip + konuyu açan kişi veya kişilere ''uyarı puanı'' verilecektir.
O Maddeyi Biliyorum Düzgünce Okursanız Sitenizin Tanıtımını yazan yeride Okursunuz o site sadece demo içindir ..
Satılacak kadar iyimi emin değilim kodların sağlan gerek postbit gerek ana sayfa vb. ama
tasarım iyi değil yani renkler falan göz yoruyor
(15-06-2013, Saat:20:12)HayaLeeT10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (15-06-2013, Saat:20:11)1st4n6uL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Alıntı:Madde 8.a. MyBBDepo ''Genel Sohbet'' bölümünde siteleriniz için; sitem nasıl olmuş, sitem hakkında önerileriniz, tema yaptım önerileriniz, vb. gibi konular açmak yasaktır. Sitenizi tanıtmak istiyorsanız eğer ''Site sunumları'' bölümünden bunu yapabilirsiniz, forum ortamından kesinlikle bu tür konulara izin verilmeyeceği gibi görüldüğü takdirde direk silinip + konuyu açan kişi veya kişilere ''uyarı puanı'' verilecektir.
O Maddeyi Biliyorum Düzgünce Okursanız Sitenizin Tanıtımını yazan yeride Okursunuz o site sadece demo içindir ..
Kusuruma bakma. Konu başlıklarına bakıp hızlıca cevap yazdım. Net çok yavaş içerikler biraz geç geliyor. Okuyamadım.
Renkler göz yoruyor. Navigasyon olmamış. tcat ı değiştirmelisin. Satın alıncağını sanmıyorum.