MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Admin Paneline Giriyor Sonra Geçersiz Yönetici Girişi Diyo
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Web site Site Adresi : h
Kod:
ttp://webfrm.net/
Versiyon MyBB Sürümü : 1.6.10
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :
Hide Hack
MyShoutbox 1.7
Forum İstatiskleri
Defualt Avatar
  1. Hata-Sorun Sorun açıklaması : Admin Paneline Giriyor Sonra Geçersiz Yönetici Girişi Diyo
    Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :
    resim
Hocam üyeliğinize giriyorsunuz değilmi sadece panele giremiyorsunuz eğer öyleyse orjinal paketteki admin klasörünü tekrar yükleyip deneyiniz.
Genellikle bu sorun admin olmayan birisi girmeye çalıştığında oluyor ama sizinki değişik bir hata. Cache ayarlarının doğru yapıldığından eminmisiniz ?
Bakın Giriyorum Mesela Temalar- Şablonlara Tıklıyorum Sonra Resimdeki Hata Geliyor.
(05-06-2013, Saat:22:52)usta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bakın Giriyorum Mesela Temalar- Şablonlara Tıklıyorum Sonra Resimdeki Hata Geliyor.
Hocam çerezlerden kaynaklı bir sorun olabilir diğer yöneticilerdede aynı sorun varmı ?
(05-06-2013, Saat:23:09)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(05-06-2013, Saat:22:52)usta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bakın Giriyorum Mesela Temalar- Şablonlara Tıklıyorum Sonra Resimdeki Hata Geliyor.
Hocam çerezlerden kaynaklı bir sorun olabilir diğer yöneticilerdede aynı sorun varmı ?

Evet Diğer Adminlerdede Aynısı

Tüm Dosyaları Silip Yedek Yükledim Yine Aynı Sorun
En son yaptığınız değişiklik nedir ? Neyden sonra bu hata gelmeye başladı ?
(05-06-2013, Saat:23:17)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]En son yaptığınız değişiklik nedir ? Neyden sonra bu hata gelmeye başladı ?

Bir Anda Oldu.

Hiç Bir Değişiklik Yapmadık
Sayfalar: 1 2