MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Portal Sayfa Geçişleri
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Versiyon-Saat mybb 1.6.10
Bilgi Portal sayfamda 5 adet konu sınırı getirdim ancak ben 6. konunun otomatik olarak 2. sayfaya geçeceğini sanıyordum ama öyle olmadı yani portal sayfasının en altında
toplam ( 300 ) sayfa [1][2][3] gibi şeyin olmasını istiyorum aynı tr.mybbdepo.com'un portalında olduğu gibi .. teşekkürler şimdiden
(26-05-2013, Saat:12:01)G A M E A L L Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Versiyon-Saat mybb 1.6.10
Bilgi Portal sayfamda 5 adet konu sınırı getirdim ancak ben 6. konunun otomatik olarak 2. sayfaya geçeceğini sanıyordum ama öyle olmadı yani portal sayfasının en altında
toplam ( 300 ) sayfa [1][2][3] gibi şeyin olmasını istiyorum aynı tr.mybbdepo.com'un portalında olduğu gibi .. teşekkürler şimdiden

Pro portal son sürümünü kullan istediğin benim sitemdeki gibi ise pro portal 1.0
PHP Kod:
ceptime.org 
bu benim dediğim
sen deneyipte uyguladın mı bir sonuç aldın mı ,, onu söyle link ver birşeyler yap ....
ben pro portal kullanıyordum sonra mybb paketini değiştirdim sonra pro portal çalışmadı daha sonra default portal yükledim bu seferde 1-2-3 vs onlar gitti Kafası Karışmış
(26-05-2013, Saat:12:41)alemburda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben pro portal kullanıyordum sonra mybb paketini değiştirdim sonra pro portal çalışmadı daha sonra default portal yükledim bu seferde 1-2-3 vs onlar gitti Kafası Karışmış

ben pro portal indirdikten sonra sayfa geçişleri olacak mı ? .... çünkü ben ne güncelleme nede başka bir şey hiçbirisini yapmayacağım ... eklentiler bozulmasın diye ..... nereden indirdiysen link vs birşeyler yollar mısın ..... teşekkür ederim
basit birşeymiş buldum:
şablonlarından portala gel
Kod:
{$announcements}
altına ekle:

Kod:
<center>{$multipage}</center>
(26-05-2013, Saat:12:50)alemburda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]basit birşeymiş buldum:
Kod:
{$announcements}
altına ekle:

Kod:

olmadı
(26-05-2013, Saat:12:51)G A M E A L L Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(26-05-2013, Saat:12:50)alemburda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]basit birşeymiş buldum:
Kod:
{$announcements}
altına ekle:

Kod:

olmadı

ben kullanıyorum oldu sadece kodu yazarak başka birşey yapmadım kullandığın temaya yaptın Nasıl - Neydi
resim
Sayfalar: 1 2