MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
Lyklor avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Uzakta İkonu Çıkmıyor


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı Lyklor
 Tarih: 23-09-2012, Saat:17:27
#1
Selam arkadaşlar bir sorunum var kullanıcı kp den uzakta bilgisini uzaktayım olarak işaretlediğim zaman postbitte nickimin yanındaki online iconu away iconuna geçmiyor.

Site adresim:
Kod:
http://forum.tgntr.com

Şimdiden yardım edenlere teşekkürler.
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

İzinli devmybb
 Tarih: 23-09-2012, Saat:19:42
#2
postbit_away şablonunu kontrol et. Şablon yedeğini alıp orjinale çevirip deneyebilirsin.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Lyklor
 Tarih: 23-09-2012, Saat:21:13
(Son Düzenleme: 23-09-2012, Saat:21:15, Düzenleyen: Lyklor.)
#3
(23-09-2012, Saat:19:42)devmybb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: postbit_away şablonunu kontrol et. Şablon yedeğini alıp orjinale çevirip deneyebilirsin.

Cevabın için sağol ama temadan kaynaklandığını zannetmiyorum çünkü diğer temalarda da böyleydi. Bu sorunun pro paketten kaynaklandığını düşünüyorum ben pro paketten normal pakete geçiş yaptım geçiş yaptım derken sadece temayı değiştirdim bide ftp den dosyaları karıştırdım biraz ama sorunu hala çözemedim. Pro paketi ilk kurduğum zamandan beri vardı bu sorun.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı xpserkan
 Tarih: 25-09-2012, Saat:18:05
#4
Öncelikle flood mesaj atmayın lütfen, sorunuza cevap gelmiyorsa rapor ediniz. Flood mesajlar silinmiştir..

Sorunuza gelecek olursak, pro paket için değişen dosyaların listesini daha önce yayınlamıştım, şuradan listeye ulaşabilirsiniz..

http://destek.mybb.com.tr/showthread.php?tid=11845

Listede yer alan birçok değişmesi gereken dosya mevcut, yani tema değişmekle pro paket'ten orjinale geçmiş olmuyorsunuz..

Siz şimdi ./member.php ve ./inc/funtions_post.php dosyalarını şuan kullandığınız sürümün paketini indirip orjinalleri ile değiştirmeyi deneyin bakalım düzelecek mi..?
Bunu Beğenenler: Lyklor

Çevrimdışı Lyklor
 Tarih: 26-09-2012, Saat:01:40
#5
Flood mesaj attığım için özür dilerim. Dediğiniz dosya değişikliklerini yaptım sonuç hala aynı.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Lyklor
 Tarih: 01-10-2012, Saat:21:32
#6
Sorunum çözülmüştür konu kilitlenebilir.
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sekmedeki İkonu Değiştirme Sorunu mertcan123 6 677 15-09-2013, Saat:21:35
Son Yorum: Smyrna35
  Teşekkür Eklentisi Postbitte Çıkmıyor B-S-A 5 1,176 31-07-2013, Saat:16:59
Son Yorum: B-S-A
  Editörde Butonlar Çıkmıyor Takipcİ 5 773 23-07-2013, Saat:19:01
Son Yorum: SvcTR
Dikkat Bazı kullancıların imzaları konularında çıkmıyor Xray 5 884 13-06-2013, Saat:22:39
Son Yorum: Smyrna35
  Yeni konu eklerken Araç kutusu çıkmıyor mustafasavas1 2 572 25-04-2013, Saat:20:21
Son Yorum: Screwy



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi