MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
admin5796 avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Turkgamex index tasarımım


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı admin5796
 Tarih: 10-06-2012, Saat:18:54
#1
resim

isteyene yapılır msaj olarak değiştirilecek yerleri atın bn yapıyım

bğndiyseniz tşk

demo
Kod:
http://www.turkgamex.com/fdesing/
Cevapla
Bunu Beğenenler: Shiniori
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı Shiniori
 Tarih: 10-06-2012, Saat:19:12
#2
arkadaşım kodlamaları paylaşırsan bide programı biz kendimiz ayarlasak daha iyi olmazmı sence ?
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı admin5796
 Tarih: 10-06-2012, Saat:19:20
#3
kodlamalar uzun isteyene dowland linkini atcam çalinti ölmasin diye
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli Lord
 Tarih: 10-06-2012, Saat:19:24
(Son Düzenleme: 10-06-2012, Saat:19:31, Düzenleyen: Lord.)
#4
(10-06-2012, Saat:19:20)admin5796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kodlamalar uzun isteyene dowland linkini atcam çalinti ölmasin diye

İnternet dünyası tehlikeli bir yer

Kod:
* { margin: 0;     padding: 0; }
        body { font-family: Georgia, Arial, Helvetica, Sans Serif; font-size: 65.5%; }
        a { color: #08658F; }
        a:hover { color: #0092BF; }
        #header { color: #333; padding: 1.5em; text-align: center; font-size: 1.2em; border-bottom: 1px solid #08658F; }
        
        h1, h2 { color: #08658F; }
        h1 { font-size: 300%; padding: .5em 0; }
        #menu { position: absolute; font-family: Arial, Helvetica, Sans Serif; bottom: 2em; width: 100%; border-top: 1px solid #08658F; }
        #menu #pluginauthor { padding-left: .3em; }
        #menu #admin { float: right; padding-right: .3em; }
        -->
    </style>
    
</head>

<body>

    <div id="header">
        <h2><a title="F-Desing | fatih olgunsoy" href="default.htm">F-Desing | fatih olgunsoy</a></h2>
    </div>
    
    <div id="content">
                            <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="../download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="701" height="222">
          <param name=movie value="mx/plugins/maintenance-mode/i/bakim.swf"><param name=FlashVars VALUE="url=../www.mesapanjur.com/target=_blank">
          <param name=quality value=high>
<param name="wmode" value="transparent">
          <embed src="mx/plugins/maintenance-mode/i/bakim.swf"quality=high pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="701" height="222" wmode="transparent">
          </embed>
</object><br />
    
        <h1>TurkgameX </h1> Web Sitesi Bakımda!!
<p><a title="TurkgameX" href="default.htm">TurkgameX</a> Sitede güncelleme işlemi yapılmaktadır.<br />
Bu işlem <strong>8555 dakika sürebilir.</strong>.</p>
<p>Lütfen süre sonunda tekrar deneyiniz. Bu sırada müzik dinleyebilirsiniz.. Teşekkürler.</p>
<html>
<head>
<title>Sayfamızda Resim </title>
</head>
<body>
<p><img src="http://www.yukleresim.com/di-X43C.png">

Yukarıdaki kodlar index'inizin bir kısmı çalınmasın diye bir parçasını koydum kodlara sadece 1 işlem ile ulaşabilirler.

resim
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı admin5796
 Tarih: 10-06-2012, Saat:19:29
#5
(10-06-2012, Saat:19:24)Lord Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-06-2012, Saat:19:20)admin5796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kodlamalar uzun isteyene dowland linkini atcam çalinti ölmasin diye

İnternet dünyası tehlikeli bir yer

Kod:
* { margin: 0;     padding: 0; }
        body { font-family: Georgia, Arial, Helvetica, Sans Serif; font-size: 65.5%; }
        a { color: #08658F; }
        a:hover { color: #0092BF; }
        #header { color: #333; padding: 1.5em; text-align: center; font-size: 1.2em; border-bottom: 1px solid #08658F; }
        #content { font-size: 150%; width:80%; margin:0 auto; padding: 5% 0; text-align: center; }
        #content p { font-size: 1em; padding: .8em 0; }
        h1, h2 { color: #08658F; }
        h1 { font-size: 300%; padding: .5em 0; }
        #menu { position: absolute; font-family: Arial, Helvetica, Sans Serif; bottom: 2em; width: 100%; border-top: 1px solid #08658F; }
        #menu #pluginauthor { padding-left: .3em; }
        #menu #admin { float: right; padding-right: .3em; }
        -->
    </style>
    
</head>

<body>

    <div id="header">
        <h2><a title="F-Desing | fatih olgunsoy" href="default.htm">F-Desing | fatih olgunsoy</a></h2>
    </div>
    
    <div id="content">
                            <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="../download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="701" height="222">
          <param name=movie value="mx/plugins/maintenance-mode/i/bakim.swf"><param name=FlashVars VALUE="url=../www.mesapanjur.com/target=_blank">
          <param name=quality value=high>
<param name="wmode" value="transparent">
          <embed src="mx/plugins/maintenance-mode/i/bakim.swf"quality=high pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="701" height="222" wmode="transparent">
          </embed>
</object><br />
    
        <h1>TurkgameX </h1> Web Sitesi Bakımda!!
<p><a title="TurkgameX" href="default.htm">TurkgameX</a> Sitede güncelleme işlemi yapılmaktadır.<br />
Bu işlem <strong>8555 dakika sürebilir.</strong>.</p>
<p>Lütfen süre sonunda tekrar deneyiniz. Bu sırada müzik dinleyebilirsiniz.. Teşekkürler.</p>
<html>
<head>
<title>Sayfamızda Resim </title>
</head>
<body>
<p><img src="http://www.yukleresim.com/di-X43C.png">

Yukarıdaki kodlar index'inizin bir kısmı çalınmasın diye bir parçasını koydum kodlara sadece 1 işlem ile ulaşabilirler.

resim


çalmişlar bile
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli Lord
 Tarih: 10-06-2012, Saat:19:31
#6
(10-06-2012, Saat:19:29)admin5796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-06-2012, Saat:19:24)Lord Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-06-2012, Saat:19:20)admin5796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kodlamalar uzun isteyene dowland linkini atcam çalinti ölmasin diye

İnternet dünyası tehlikeli bir yer

Kod:
* { margin: 0;     padding: 0; }
        body { font-family: Georgia, Arial, Helvetica, Sans Serif; font-size: 65.5%; }
        a { color: #08658F; }
        a:hover { color: #0092BF; }
        #header { color: #333; padding: 1.5em; text-align: center; font-size: 1.2em; border-bottom: 1px solid #08658F; }
        #content { font-size: 150%; width:80%; margin:0 auto; padding: 5% 0; text-align: center; }
        #content p { font-size: 1em; padding: .8em 0; }
        h1, h2 { color: #08658F; }
        h1 { font-size: 300%; padding: .5em 0; }
        #menu { position: absolute; font-family: Arial, Helvetica, Sans Serif; bottom: 2em; width: 100%; border-top: 1px solid #08658F; }
        #menu #pluginauthor { padding-left: .3em; }
        #menu #admin { float: right; padding-right: .3em; }
        -->
    </style>
    
</head>

<body>

    <div id="header">
        <h2><a title="F-Desing | fatih olgunsoy" href="default.htm">F-Desing | fatih olgunsoy</a></h2>
    </div>
    
    <div id="content">
                            <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="../download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="701" height="222">
          <param name=movie value="mx/plugins/maintenance-mode/i/bakim.swf"><param name=FlashVars VALUE="url=../www.mesapanjur.com/target=_blank">
          <param name=quality value=high>
<param name="wmode" value="transparent">
          <embed src="mx/plugins/maintenance-mode/i/bakim.swf"quality=high pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="701" height="222" wmode="transparent">
          </embed>
</object><br />
    
        <h1>TurkgameX </h1> Web Sitesi Bakımda!!
<p><a title="TurkgameX" href="default.htm">TurkgameX</a> Sitede güncelleme işlemi yapılmaktadır.<br />
Bu işlem <strong>8555 dakika sürebilir.</strong>.</p>
<p>Lütfen süre sonunda tekrar deneyiniz. Bu sırada müzik dinleyebilirsiniz.. Teşekkürler.</p>
<html>
<head>
<title>Sayfamızda Resim </title>
</head>
<body>
<p><img src="http://www.yukleresim.com/di-X43C.png">

Yukarıdaki kodlar index'inizin bir kısmı çalınmasın diye bir parçasını koydum kodlara sadece 1 işlem ile ulaşabilirler.

resim


çalmişlar bile

Çalmadılar ben sadece bir kısım göstermek istedim söylesem inanmayabilirdiniz. Sadece 2saniyede (internet hızına bağlı değişken) ulaştım kodlara. Zaten çalınmasın diye bir kısmını koydum
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Borsea
 Tarih: 10-06-2012, Saat:19:37
#7
(10-06-2012, Saat:19:12)Shiniori Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşım kodlamaları paylaşırsan bide programı biz kendimiz ayarlasak daha iyi olmazmı sence ?

Buyur;
http://mybbdepo.com/maxigame-index-tasar...onusu.html

(10-06-2012, Saat:19:20)admin5796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kodlamalar uzun isteyene dowland linkini atcam çalinti ölmasin diye
Dostum, bir scripti editleyip kendin yapmış gibi göstermen sana fayda etmez.

(10-06-2012, Saat:19:24)Lord Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-06-2012, Saat:19:20)admin5796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kodlamalar uzun isteyene dowland linkini atcam çalinti ölmasin diye

İnternet dünyası tehlikeli bir yer

Kod:
* { margin: 0;     padding: 0; }
        body { font-family: Georgia, Arial, Helvetica, Sans Serif; font-size: 65.5%; }
        a { color: #08658F; }
        a:hover { color: #0092BF; }
        #header { color: #333; padding: 1.5em; text-align: center; font-size: 1.2em; border-bottom: 1px solid #08658F; }
        
        h1, h2 { color: #08658F; }
        h1 { font-size: 300%; padding: .5em 0; }
        #menu { position: absolute; font-family: Arial, Helvetica, Sans Serif; bottom: 2em; width: 100%; border-top: 1px solid #08658F; }
        #menu #pluginauthor { padding-left: .3em; }
        #menu #admin { float: right; padding-right: .3em; }
        -->
    </style>
    
</head>

<body>

    <div id="header">
        <h2><a title="F-Desing | fatih olgunsoy" href="default.htm">F-Desing | fatih olgunsoy</a></h2>
    </div>
    
    <div id="content">
                            <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="../download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="701" height="222">
          <param name=movie value="mx/plugins/maintenance-mode/i/bakim.swf"><param name=FlashVars VALUE="url=../www.mesapanjur.com/target=_blank">
          <param name=quality value=high>
<param name="wmode" value="transparent">
          <embed src="mx/plugins/maintenance-mode/i/bakim.swf"quality=high pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="701" height="222" wmode="transparent">
          </embed>
</object><br />
    
        <h1>TurkgameX </h1> Web Sitesi Bakımda!!
<p><a title="TurkgameX" href="default.htm">TurkgameX</a> Sitede güncelleme işlemi yapılmaktadır.<br />
Bu işlem <strong>8555 dakika sürebilir.</strong>.</p>
<p>Lütfen süre sonunda tekrar deneyiniz. Bu sırada müzik dinleyebilirsiniz.. Teşekkürler.</p>
<html>
<head>
<title>Sayfamızda Resim </title>
</head>
<body>
<p><img src="http://www.yukleresim.com/di-X43C.png">

Yukarıdaki kodlar index'inizin bir kısmı çalınmasın diye bir parçasını koydum kodlara sadece 1 işlem ile ulaşabilirler.

resim
Zaten arkadaşımız scripti editleyip kendisi gibi göstermiş, Gülümseme

Script Burada;
http://mybbdepo.com/maxigame-index-tasar...onusu.html
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli Lord
 Tarih: 10-06-2012, Saat:19:38
#8
(10-06-2012, Saat:19:37)Borsea Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-06-2012, Saat:19:12)Shiniori Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşım kodlamaları paylaşırsan bide programı biz kendimiz ayarlasak daha iyi olmazmı sence ?

Buyur;
http://mybbdepo.com/maxigame-index-tasar...onusu.html

(10-06-2012, Saat:19:20)admin5796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kodlamalar uzun isteyene dowland linkini atcam çalinti ölmasin diye
Dostum, bir scripti editleyip kendin yapmış gibi göstermen sana fayda etmez.

(10-06-2012, Saat:19:24)Lord Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-06-2012, Saat:19:20)admin5796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kodlamalar uzun isteyene dowland linkini atcam çalinti ölmasin diye

İnternet dünyası tehlikeli bir yer

Kod:
* { margin: 0;     padding: 0; }
        body { font-family: Georgia, Arial, Helvetica, Sans Serif; font-size: 65.5%; }
        a { color: #08658F; }
        a:hover { color: #0092BF; }
        #header { color: #333; padding: 1.5em; text-align: center; font-size: 1.2em; border-bottom: 1px solid #08658F; }
        
        h1, h2 { color: #08658F; }
        h1 { font-size: 300%; padding: .5em 0; }
        #menu { position: absolute; font-family: Arial, Helvetica, Sans Serif; bottom: 2em; width: 100%; border-top: 1px solid #08658F; }
        #menu #pluginauthor { padding-left: .3em; }
        #menu #admin { float: right; padding-right: .3em; }
        -->
    </style>
    
</head>

<body>

    <div id="header">
        <h2><a title="F-Desing | fatih olgunsoy" href="default.htm">F-Desing | fatih olgunsoy</a></h2>
    </div>
    
    <div id="content">
                            <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="../download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="701" height="222">
          <param name=movie value="mx/plugins/maintenance-mode/i/bakim.swf"><param name=FlashVars VALUE="url=../www.mesapanjur.com/target=_blank">
          <param name=quality value=high>
<param name="wmode" value="transparent">
          <embed src="mx/plugins/maintenance-mode/i/bakim.swf"quality=high pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="701" height="222" wmode="transparent">
          </embed>
</object><br />
    
        <h1>TurkgameX </h1> Web Sitesi Bakımda!!
<p><a title="TurkgameX" href="default.htm">TurkgameX</a> Sitede güncelleme işlemi yapılmaktadır.<br />
Bu işlem <strong>8555 dakika sürebilir.</strong>.</p>
<p>Lütfen süre sonunda tekrar deneyiniz. Bu sırada müzik dinleyebilirsiniz.. Teşekkürler.</p>
<html>
<head>
<title>Sayfamızda Resim </title>
</head>
<body>
<p><img src="http://www.yukleresim.com/di-X43C.png">

Yukarıdaki kodlar index'inizin bir kısmı çalınmasın diye bir parçasını koydum kodlara sadece 1 işlem ile ulaşabilirler.

resim
Zaten arkadaşımız scripti editleyip kendisi gibi göstermiş, Gülümseme

Script Burada;
http://mybbdepo.com/maxigame-index-tasar...onusu.html

Paylaşımızı görünce anladım keşke Editlerken büyük bir değişiklik yapsalar en azından forum için faydalı olur.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  KroAdam İndex V2 KroAdam 3 926 28-03-2016, Saat:19:04
Son Yorum: KroAdam
  KroAdam İndex V1 KroAdam 2 715 13-03-2016, Saat:13:16
Son Yorum: KroAdam
  Emre KRMN İndex v8 EmreKRMN 3 1,888 11-03-2016, Saat:23:03
Son Yorum: xeons
  Dream41 İndex Tasarımı Dream41 6 862 11-03-2016, Saat:19:23
Son Yorum: Ripbyrustavi02
  Harika Bir İndex Tasarımı yamyamix 2 1,454 08-11-2015, Saat:11:55
Son Yorum: icedie



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi