MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
ßyßilæl avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Tasarımlarımda Bir Sorunn Oldu


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı ßyßilæl
 Tarih: 16-02-2014, Saat:20:45
(Son Düzenleme: 16-02-2014, Saat:21:25, Düzenleyen: ßyßilæl.)
#1
Arkadaşlar Ben Google Chrome İle Tasarlıyorum Ona Göre Tasarlıyorum Yerlerini Falan Ama İnternet Explorer de Açtığım Zaman Herşey Kayıyor Bu Nedendir Nasıl Düzeltirim
Birde Arkdaşlar bir Resmi Nasıl Sayfanın Tam Ortasına Alırız
Şimdiden Teşekkürler
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı iCarly
 Tarih: 16-02-2014, Saat:21:41
#2
(16-02-2014, Saat:20:45)ßyßilæl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Ben Google Chrome İle Tasarlıyorum Ona Göre Tasarlıyorum Yerlerini Falan Ama İnternet Explorer de Açtığım Zaman Herşey Kayıyor Bu Nedendir Nasıl Düzeltirim
Birde Arkdaşlar bir Resmi Nasıl Sayfanın Tam Ortasına Alırız
Şimdiden Teşekkürler

Merhaba,

İlk sorununuzu bilmiyorum ama ikinci için;

Kod:
<center>Resim</center>
Kod:
<div align="center">Resim</div>
Kod:
<div style="float: center; vertical-align: middle;">Resim</div>
Kod:
<div style="margin-left:50%;">Resim</div>
Kod:
<div style="margin-left:500px;"> Px Değerini Sitenin boyutunun yarısı alabilirsin. </div>

Benim bildiğim bunlar. Ama en basit ilk ikisi ama bunlar html için css için de "margin-left: 50% , margin-right: 400px" gibi değerler vardı bildiğim. (Sayıları örnek olarak yazdım.) Kolay gelsin.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı EmreKarakaya
 Tarih: 17-02-2014, Saat:00:03
#3
Merhaba

İlk sorunuzun cevabını burada bulabilirsiniz.

Kod:
http://hamzaerbay.com/browser-farkliliklari-css-reset-dosyasi.html
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı ßyßilæl
 Tarih: 17-02-2014, Saat:16:59
#4
(17-02-2014, Saat:00:03)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba

İlk sorunuzun cevabını burada bulabilirsiniz.

Kod:
http://hamzaerbay.com/browser-farkliliklari-css-reset-dosyasi.html

Teşekkürler
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi