MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
Ceeper1 avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Şu eklentinin ismi nedir ?


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı Manager
 Tarih: 31-08-2014, Saat:18:14
#9
(31-08-2014, Saat:18:05)QwerT_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(31-08-2014, Saat:17:32)Manager Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Bu bahsettiğiniz şeyin sadece Ana Sayfada Gözükmesini İstiyorsanız;

Admin KP Sağ Ok Temalar & Şablonlar Sağ Ok Şablonlar Sağ Ok Temanız Sağ Ok İndex Şablonlar Sağ Ok İndex

Ancak Heryerde görünmesini istiyorsanız; (Forum Gösterimi , Konu Gösterim.. vs...)

Admin KP Sağ Ok Temalar & Şablonlar Sağ Ok Şablonlar Sağ Ok Temanız Sağ Ok Header Şablonlar Sağ Ok Header

Açıp En Alta Şu Kodları Ekleyiniz.

Kod:
<div class="thead">Sizin için Seçtiğimiz Oyunlar:</div>
<div class="trow1><marquee><img src="http://icons.iconarchive.com/icons/martz90/hex/128/game-COD-icon.png" alt="battlefield" title="Battlefields Bad Company Oyunu">    <img src="http://icons.iconarchive.com/icons/martz90/hex/128/game-gta-iv-icon.png" alt="GTA IV" title="GTA 4 Oyunu"></marquee></div>

Kodda hata varsa söyleyin düzelteyim.
Ve resimleri siz "<img src="resim linki" alt="altetiket" title="titletagı">" şeklinde ekleyebilirsiniz.

İyi günler..

Verdiğiniz kod pek de uzman işi değil maalesef. En basitinden mouse ile üzerine geldiğinde marquee özelliğinin durması gerekir ki ziyaretçilere kolaylık sağlansın. Bunun için de, Manager'ın verdiği şablon isimlerinden herhangi birine şu kodları ekleyin.

Kod:
<div class="thead" style="text-align:center; font-family: Verdana,sans-serif; font-size: 16.7px; padding:10px 8px; font-weight:bold;">Sizin İçin Seçtiklerimiz</div>
<marquee scrolldelay="111" behavior="alternate" onmouseout="this.scrollAmount=5" onmouseover="this.scrollAmount=0" scrollamount="5">
<table width="100%">
<tr class="trow1">
<td>
<a target="_blank" title="Resmin Üzerine Gelince Çıkacak Yazı" href="Tıklanınca Gidilecek URL"><img src="Resim Adresi" alt="slider" /></a>
</td>
<td>
<a target="_blank" title="Resmin Üzerine Gelince Çıkacak Yazı" href="Tıklanınca Gidilecek URL"><img src="Resim Adresi" alt="slider" /></a>
</td>
<td>
<a target="_blank" title="Resmin Üzerine Gelince Çıkacak Yazı" href="Tıklanınca Gidilecek URL"><img src="Resim Adresi" alt="slider" /></a>
</td>
<td>
<a target="_blank" title="Resmin Üzerine Gelince Çıkacak Yazı" href="Tıklanınca Gidilecek URL"><img src="Resim Adresi" alt="slider" /></a>
</td>
<td>
<a target="_blank" title="Resmin Üzerine Gelince Çıkacak Yazı" href="Tıklanınca Gidilecek URL"><img src="Resim Adresi" alt="slider" /></a>
</td>
<td>
<a target="_blank" title="Resmin Üzerine Gelince Çıkacak Yazı" href="Tıklanınca Gidilecek URL"><img src="Resim Adresi" alt="slider" /></a>
</td>
</tr>
</table>
</marquee>

Burada gerekli açıklamaları da yaptım. Daha fazla resim eklemek isterseniz <td> etiketlerini arttırabilirsiniz. Mantığı kavradıktan sonra kolay zaten.

Kodla uğraşmak istemeyip plugin de kullanabilirsiniz ayrıca. Kolay gelsin.

Hocam özür dilerim kod konusunda uzman değilim maalesef Açık Ağızlı Gülümseme
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı eatik
 Tarih: 31-08-2014, Saat:18:27
#10
(31-08-2014, Saat:18:14)Manager Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam özür dilerim kod konusunda uzman değilim maalesef Açık Ağızlı Gülümseme

Estağfrullah hocam, amaç arkadaşa yardımcı olmak Gülümseme
Cevapla
Bunu Beğenenler: Manager

Çevrimdışı masterbilgi
 Tarih: 31-08-2014, Saat:18:49
#11
Hocam kayan resimli manşet pluginini bir inceleyin derim
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı ßyßilæl
 Tarih: 31-08-2014, Saat:19:37
#12
(31-08-2014, Saat:18:49)masterbilgi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam kayan resimli manşet pluginini bir inceleyin derim

Hocam direk html ile yapılan birşeyi ben veritabanı üzerinden yapmaya karşıyım fazladan dosyaya gerek yok Süper
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Ceeper1
 Tarih: 31-08-2014, Saat:20:04
#13
kayan resimli manşet plugini gördü işimi sağolun ilgi ve alakanız için
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Forumum bu hali aldı sebebi nedir yardımcı olacak yok mu ? cihateren 3 1,007 20-05-2016, Saat:14:21
Son Yorum: resmi
  [1.6] bu ekletinin adı nedir? Yondaime 5 595 04-09-2015, Saat:17:50
Son Yorum: Yondaime
  Bu Temanın İsmi? JoVaiNiHaCKeR 1 508 29-08-2015, Saat:13:59
Son Yorum: SerhatBadeshan
  [1.6] Bu Durum NEDİR ? Reis00 8 1,031 22-07-2015, Saat:19:16
Son Yorum: Reis00
  Bu sitenin teması nedir unal239 1 603 13-05-2015, Saat:13:07
Son Yorum: Caxing



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi