MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
Ripbyrustavi02 avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Sitenize soru ekleyin (ders test siteleri için) [Kod][JS]


Sponsor Reklam

Çevrimdışı Ripbyrustavi02
 Tarih: 15-03-2016, Saat:16:10
(Son Düzenleme: 15-03-2016, Saat:16:12, Düzenleyen: Ripbyrustavi02.)
#1
Merhaba arkadaşlar sizlere sitenize soru eklemeyi göstereceğim bu kodlar sayesinde sitenize soru ekleyebileceksiniz
yaptığım saçma projelerden ancak işine yarayana Gülümseme. RİPBYRUSTAVİ02 RİPBYRUSTAVİ02 RİPBYRUSTAVİ02  


resim

Tabii kendinize göre ayarlamakta var onlarıda anlatayım şipşakta konuyu açayım sabırsızım biraz (kişilik olarak Açık Ağızlı Gülümseme)


Şimdi sorular için koddaki ''buraya soru gelecek'' kısmını bulun ve düzenleyin.

''(input == ''a'')'' kodunu bulun ve hangi şıkkı cevap yapacaksanız onu seçin örnek  2.cevap ise b yapacaksınız.






Kod:
<form name = "Sorucevap"> 

<b>Buraya soru gelecek</b><br> <br> 

<input type = "radio" name = "rad1" onclick = "getAnswer('a')">Ripbyrustavi02 - Cevaplar buraya pnp :D <br> 
<input type = "radio" name = "rad1" onclick = "getAnswer('b')">Cevap 2 <br> 
<input type = "radio" name = "rad1" onclick = "getAnswer('c')"> Cevap 3 <br> 
<input type = "radio" name = "rad1" onclick = "getAnswer('d')"> Cevap 4 <br><br><br> 
</form> 

<script type = "text/javascript"> 

function getAnswer(input) { 
if (input == "a") {alert ("Aferim,Müthiş zeki jujuk.")} 
else {alert ("Yanlış! lütfen kontrol et!")} 


</script>
Cevapla
Bunu Beğenenler: Link35
Sponsor Reklam
Sponsor Reklam Sponsor Reklam

Çevrimdışı UsTaD HackeR
 Tarih: 15-03-2016, Saat:16:35
#2
Bide Site Arka Plan Müziği Ekleme Verebilirmisin ?
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Ripbyrustavi02
 Tarih: 15-03-2016, Saat:16:59
#3
Evet eklenebilir.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı PraveeN
 Tarih: 15-03-2016, Saat:17:14
#4
(15-03-2016, Saat:16:35)UsTaD HackeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bide Site Arka Plan Müziği Ekleme Verebilirmisin ?

Kod:
<embed type="application/octet-stream" src="ŞARKI BAĞLANTISI" height="0" width="0" autoplay="ture" autoreplay="true" style="visibiliy: hidden"></embed>
bu kod işini görecektir
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı UsTaD HackeR
 Tarih: 15-03-2016, Saat:18:02
#5
(15-03-2016, Saat:17:14)PraveeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(15-03-2016, Saat:16:35)UsTaD HackeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bide Site Arka Plan Müziği Ekleme Verebilirmisin ?

Kod:
<embed type="application/octet-stream" src="ŞARKI BAĞLANTISI" height="0" width="0" autoplay="ture" autoreplay="true" style="visibiliy: hidden"></embed>
bu kod işini görecektir

bu kod u index e en altamı koycam ?
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı BloodMoney
 Tarih: 16-03-2016, Saat:03:43
#6
Teşekkürler
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Ripbyrustavi02
 Tarih: 30-03-2016, Saat:14:51
#7
(15-03-2016, Saat:18:02)UsTaD HackeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(15-03-2016, Saat:17:14)PraveeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(15-03-2016, Saat:16:35)UsTaD HackeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bide Site Arka Plan Müziği Ekleme Verebilirmisin ?

Kod:
<embed type="application/octet-stream" src="ŞARKI BAĞLANTISI" height="0" width="0" autoplay="ture" autoreplay="true" style="visibiliy: hidden"></embed>
bu kod işini görecektir

bu kod u index e en altamı koycam ?


Sadece ana sayfada çalması için index şablonuna genel için header kısmına ekleyeceksiniz.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı VenomBoss
 Tarih: 12-04-2017, Saat:13:25
#8
Teşekkürler.İşime Yaradı.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi