MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
Takipcİ avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Sitemin Temasını Ücretsiz Dağıtıyorum


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı xdersf
 Tarih: 12-07-2013, Saat:15:29
#17
(12-07-2013, Saat:14:10)Takipcİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: temanın kodlaması bana aittir tabi iskeletinin bazı kısımları hariç alıntılar vardır

yav neresi sana ait bari insanları kandırma temanın footer stats ve header ksımını değiştirmsin ben kullanıoyrdum bu temyı adını buluym mftuodio yu mneydi bulca mama !öneri - Fikir
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Takipcİ
 Tarih: 12-07-2013, Saat:15:44
#18
mf stüdyo teması buna benzer bir çok benzeri olması bana ait olmadığı anlamına gelmez
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı bitanem03
 Tarih: 12-07-2013, Saat:15:48
#19
bi olayı büyütmeye gerek yok aynı olayı tüm tema yapımcıları yapıyoAçık Ağızlı Gülümseme
Bunu Beğenenler: Takipcİ

Çevrimdışı mturgut
 Tarih: 12-07-2013, Saat:16:32
#20
Premium Temalardan Alınan Maddelet elementler Warez Olarak Sayılır.O Yüzden Tema Warezdir.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Takipcİ
 Tarih: 12-07-2013, Saat:16:53
#21
o zaman byburağın çoğu teması varez en iyi bildiğimi temalar varez bi gidin işinize bakın yaw o kadar kullandığınız tema var o zaman temaların %70 i vvarez mi sayılacak komedisiniz yaw
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Smyrna35
 Tarih: 12-07-2013, Saat:16:56
#22
(12-07-2013, Saat:16:53)Takipcİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: o zaman byburağın çoğu teması varez en iyi bildiğimi temalar varez bi gidin işinize bakın yaw o kadar kullandığınız tema var o zaman temaların %70 i vvarez mi sayılacak komedisiniz yaw
Öncelikle yazı yazarken Türkçe karakter kullanmaya gayret gösteriniz.Burak'ın temaları warez değil neden mi çünkü o da aslında bazı temalardan esinlenerek yapıyor ama o kodlamasını kendine göre düzenliyor yani bam başka bir kodlama yapısı oluşturuyor ve bu yüzden warez olarak geçmiyor.Ama siz bildiğimiz copy+paste yapmışınız ve Temayı ben yaptım diyorsunuz gerçekten yazık helede kendinizi ByBurak gibi tema yapan biriyle kıyaslamanız gerçekten yazık.Sizin yaptığınız temaya bakın Burak'ın yaptığı temaya bakın.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Takipcİ
 Tarih: 13-07-2013, Saat:06:49
#23
nerden biliyorsun bende kendime göre düzenliyorum olduğu gibi almıyorum alsam ortaya saçma bişey çıkardı herkes bunu yapıyor bir çoğunun temasında böyle bişey var siz şimdi bana diyorsunuz ki teman full warez oysaki 2-3 yer alındı diye warez temamı olacak ciddi anlamda söyleyin o zaman hayaletin temalarıda warez sayılacak.Tamam almasam daha iyi olur ama daha güzel bir görünüm için bazı yerleri alıyorum hatta söyleyim o kullanıcı panelinde kendime göre düzenlemiştim ve hata yapmışım kayma var yeni bir panel tasarlıyorum oraya

ayrıca o başlık konu ile alakalı değil diyen arkadaşa cevap olsun paralımı satıyorum temayı ücretsiz dağıtııyorum sadece 1 tane şartım var Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı mucotr
 Tarih: 13-07-2013, Saat:07:03
#24
Konuya karışmadan hemen şunu düzeltelim;

(12-07-2013, Saat:15:48)bitanem03 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bi olayı büyütmeye gerek yok aynı olayı tüm tema yapımcıları yapıyoAçık Ağızlı Gülümseme

öyle bir dünya yok.
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tema Yapacak Ücretsiz muratbaykam 8 988 05-05-2016, Saat:13:57
Son Yorum: cihateren
  Gönüllü Ücretsiz Destek Veren Yöneticiler yamyamix 6 454 05-04-2016, Saat:20:00
Son Yorum: EmreKarakaya
  [Kampanya] Hostinger Geçici Süreliğine .xyz Alan adlarını Ücretsiz Veriyor ! HitMan 4 659 03-04-2016, Saat:17:17
Son Yorum: Hostinger_TR
  1 Aylık Ücretsiz Hosting İhtiyacım Var WKIE 0 269 20-02-2016, Saat:09:05
Son Yorum: WKIE
  Size Sitemin İstatistikleri İyimi? Corleone 7 544 17-02-2016, Saat:22:35
Son Yorum: Corleone



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi