MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
canix1 avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Sitemde hata alıyorum ve sitem açılmıyor işte hata :(


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı canix1
 Tarih: 14-09-2013, Saat:16:47
#1
Sevgili arkadaşlar,merge sistemiyle smf2 den mybb geçiş yaptım 4 ay öncesine kadar hiç bir sorun yoktu lakin bugün x kullanıcı içerde görünmüyordu onu yamak istedim ve yaptımda ne olduysa settings.php dosyas daki
$settings['showforumviewing'] = "0";

değerini 1 yapınca oldu

mysqldan onarım yaptım olmadı sql yedeğinide atamıyorum hata veriyor lütfen bu konuda bana yardımcı olurmusunuz

işte hata bu arkadaşlar

Sitemin versiyonu : 1610 pro v8 kullanıyorum

resim
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı alicome7
 Tarih: 14-09-2013, Saat:16:52
#2
önce yedek almışsın site ful yedek mi sadece sql mi.
bence full yedek varsa unu tekrar dene.
olmazsa fonksiyon dosyasındaki değişikliği geri al kaydet. aklıma gelen bu ikisi var.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı canix1
 Tarih: 14-09-2013, Saat:16:57
#3
full yedek var lakin 1 ay önceki yedek db yedeği alırım mevcut onuda atınca smf den geçiş yaptığım dosyalarla ilgili hatalar çıkıyor

acaba inc/functions.php in yedeğini atsam düzelirmi onada cesaret edemedim üzgün
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı alicome7
 Tarih: 14-09-2013, Saat:17:00
#4
fonksiyon dosyasını eski haline getir eğer sorun düzelmezse; (ki büyük ihtimalle düzelir.)
screwy yada Smyrna35 ulaş yardımcı olurlar belki.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı canix1
 Tarih: 14-09-2013, Saat:17:15
#5
üstad /functions.php dosyasının orjinalini attım lakin birşey olmadı ne yapabilirim onuda bilmiyorum

ilgin için teşekkürler..
işte site adresim bu
Kod:
www.alemforumda.net/forum
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı alicome7
 Tarih: 14-09-2013, Saat:17:19
(Son Düzenleme: 14-09-2013, Saat:17:21, Düzenleyen: alicome7.)
#6
kardeşim bak sana biraz daha detaylı anlatayım.
modifiyelerin gidebilir.
------------------------------
kullandığın mybb versiyonunu tekrar indir (1.6.8 veya 1.6.10) hangisi ise
hata verilen dosyaları değiştir dosyaları yenile config.php hariç tabi Gülümseme
admin klasörünün yerini değiştirdiysen onu eski haline getir config yolunu değiştirdiysen onuda eski haline getir bu değişimleri yaparken. sonuç büyük ihtimalle düzelecektir...
ayrıca sitenden gördüğüm kadarıyla başlık bilgilerinde oynama yaparken bu sorun olmuş Gülümseme
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı canix1
 Tarih: 14-09-2013, Saat:17:31
#7
hata yukarda analtıklarımdan sonra oluştu olmuyor hocam üzgün
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı alicome7
 Tarih: 14-09-2013, Saat:17:35
(Son Düzenleme: 14-09-2013, Saat:17:35, Düzenleyen: alicome7.)
#8
kardeşim sen söylediklerimi tam olarak yaptığına emin misin :/
normalde şu anda sorunsuz forumunu kullanıyor olman gerekirdi ?

destek ekibinden screwy ulaş bi sor bence.
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  1.6'dan 1.8 Geçerken Oluşan Hata Acil Yardım Red0x 5 1,135 14-06-2015, Saat:15:39
Son Yorum: ReDMaD
  [1.6] Database kurarken hata SiberLeon 14 1,593 07-06-2015, Saat:22:36
Son Yorum: SiberLeon
  LoveBlue Temasında Hata Var engin64 3 931 13-09-2014, Saat:21:31
Son Yorum: engin64
  [1.6] Rep verme sayfası açılmıyor ! TheShade 2 433 29-08-2014, Saat:21:04
Son Yorum: TheShade
  Sitemde Yeni Konu Textarea sorunum. DarkLiqht 2 780 05-05-2014, Saat:18:02
Son Yorum: SvMedeT



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi