MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
cepxz avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Postbitte Çoklu Alıntı CSS olmuyor?


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı cepxz
 Tarih: 07-05-2013, Saat:18:23
(Son Düzenleme: 07-05-2013, Saat:18:24, Düzenleyen: cepxz.)
#1
merhaba arkadaşlar, sitemdeki butonları css yapıyorum fakat çoklu alıntıyı css yapınca çalışmıyor.
Sorun nerede olabilir acaba?Kalın olarak belirttiklerim benim css buton kodlarım.

Site: http://www.gameresidence.com

<a href="javascript:Thread.multiQuote({$post['pid']});" class="gbutton" style="display: none;" id="multiquote_link_{$post['pid']}" alt="{$lang->postbit_multiquote}" title="{$lang->postbit_multiquote}" id="multiquote_{$post['pid']}" /><span class="icon icon3"></span></a></div>
<script type="text/javascript">
//<!--
$('multiquote_link_{$post['pid']}').style.display = '';
// -->
</script>
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı SvMedeT
 Tarih: 07-05-2013, Saat:19:48
#2
Ben ben bu şekilde kodladım, aşağıdaki kodlara bakarak sorunuz çözebilirsin;
Kod:
<a href="javascript:Thread.multiQuote({$post['pid']});" style="display: none;" id="multiquote_link_{$post['pid']}"class="postbit_button"><img src="{$theme['imgdir']}/Default/icon/postbit_multiquote.gif" alt="{$lang->postbit_multiquote}" title="{$lang->postbit_multiquote}" id="multiquote_{$post['pid']}" /> Çoklu Alıntı</a>
<script type="text/javascript">
//<!--
    $('multiquote_link_{$post['pid']}').style.display = '';
// -->
</script>
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli devmybb
 Tarih: 07-05-2013, Saat:19:56
#3
Kodlama yaparken kod'da boşluk bırakmamaya dikkat etmelisin..
Örnek:
<span class="icon icon3">
<span class="icon_icon3">
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı cepxz
 Tarih: 07-05-2013, Saat:20:21
(Son Düzenleme: 07-05-2013, Saat:20:21, Düzenleyen: cepxz.)
#4
(07-05-2013, Saat:19:56)devmybb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kodlama yaparken kod'da boşluk bırakmamaya dikkat etmelisin..
Örnek:
<span class="icon icon3">
<span class="icon_icon3">

bu kodlarda sorun yok bunları başka yerlerdede kullanıyorum.

(07-05-2013, Saat:19:48)SvMedeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben ben bu şekilde kodladım, aşağıdaki kodlara bakarak sorunuz çözebilirsin;
Kod:
<a href="javascript:Thread.multiQuote({$post['pid']});" style="display: none;" id="multiquote_link_{$post['pid']}"class="postbit_button"><img src="{$theme['imgdir']}/Default/icon/postbit_multiquote.gif" alt="{$lang->postbit_multiquote}" title="{$lang->postbit_multiquote}" id="multiquote_{$post['pid']}" /> Çoklu Alıntı</a>
<script type="text/javascript">
//<!--
    $('multiquote_link_{$post['pid']}').style.display = '';
// -->
</script>

ben resim kullanmıyorum o yüzden biraz sıkıntılı oluyor bende
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Özel Mesaj Alıntı Sorunu LeBeta™ 5 824 02-09-2014, Saat:10:51
Son Yorum: LeBeta™
  [MCTR - 1.6] Alıntı Sorunu #Arawn 4 695 12-03-2014, Saat:03:26
Son Yorum: #Arawn
  [1.6] Alıntı yaparken boş editör onurolcay 7 1,042 09-01-2014, Saat:20:27
Son Yorum: xpserkan
Bigi [1.6] Merhabalar Alıntı butonu çalışmıyor yardım edin lütfen alpdagli93 0 659 01-12-2013, Saat:15:46
Son Yorum: alpdagli93
  Postbitte Oluşan Boşluklar Sorunu mertcan123 5 854 19-09-2013, Saat:18:07
Son Yorum: Smyrna35



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi