MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
poine avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

MyLeagues Anlayan Birisi Varmı


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı poine
 Tarih: 04-05-2014, Saat:11:10
#1
Web site Site Adresi : haxfirst.com
Versiyon MyBB Sürümü : 1.6.13
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : myleagues, chatbox, owerviev, newpoints...
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Arkadaşlar ben myleagues sistemini nasıl türkçeleştiririm bilen varmı ? Tr forumlarında myleaguesle ilgili birşey bulamadım belki anlayan yardımcı olabilecek birileri vardır inş.
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : -
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı usameavci
 Tarih: 04-05-2014, Saat:12:04
#2
Dil dosyası varsa dil dosyasındaki cümleleri çevirirsin. Eğer yoksa eklenti dosyasındaki ingilizce kısımları türkçeye çevirirsin. Türkçeleştirme işlemi genelde bu şekilde yapılır Melek - Masum
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı poine
 Tarih: 04-05-2014, Saat:13:52
#3
hocam pek çözemedim dosya bu bi bakarmısınız ? http://mods.mybb.com/view/myleagues
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı usameavci
 Tarih: 04-05-2014, Saat:18:31
#4
Zip dosyasını aç;
upload > inc > languages
içindeki english klasörünü masaüstüne kopyala. Adını turkish yap. Daha sonra içindeki myleagues.lang.php dosyası forum kısmının dil dosyasıdır. admin klasörünün içindeki myleagues.lang.php dosyası da admin paneli kısmının dil dosyasıdır. Bu dosyaları açıyorsun eşittirden sonraki kısmı düzenliyorsun. Örn;
Kod:
$l['myleagues_table'] = "Table";
kısmını
Kod:
$l['myleagues_table'] = "Tablo";
şeklinde düzenliyorsun. Eşittirden sonraki " " içindeki kısmı değiştireceksin. Eğer " yada ; unutursan hata verir.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mybb 1.8 Resim Boyutlandırma Nasıl Yapabiliriz Eklentisi varmı ? DOGANORAL 7 2,125 28-12-2015, Saat:20:58
Son Yorum: ortegavia
  arkadaş ekleme eklentisi varmı? j700 3 421 26-12-2015, Saat:02:57
Son Yorum: HitMan
  team ile mybb kurabilecek varmı j700 0 309 25-12-2015, Saat:22:35
Son Yorum: j700
  Postbitte konu sayısı eklentisi varmı ? sqlerror 2 520 28-09-2015, Saat:22:05
Son Yorum: sqlerror
  1.6.16 Açığı varmı ? Mehmethan12 2 642 25-05-2015, Saat:23:36
Son Yorum: Mehmethan12



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi