MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
ByBrown avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Minik Bir Soru


Sponsor Reklam

Çevrimdışı ByBrown
 Tarih: 02-06-2013, Saat:17:18
(Son Düzenleme: 02-06-2013, Saat:17:24, Düzenleyen: ByBrown.)
#1
Arkadaşlar elimde böyle iki kod var:


HTML:
Kod:
<div id="wrapper">

<div class="logo"><img src="file:///C:/Documents%20and%20Settings/USER/Desktop/Pixelfor/resim/logo.png" href="#"></div>
</div>


CSS:
Kod:
html, body, div, span, applet, object, iframe, h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre, a, abbr, acronym, address, big, cite, code, del, dfn, em, img, ins, kbd, q, s, samp, small, strike, strong, sub, sup, tt, var, b, u, i, center, dl, dt, dd, ol, ul, li, fieldset, form, label, legend, table, caption, tbody, tfoot, thead, tr, th, td, article, aside, canvas, details, embed, figure, figcaption, footer, header, hgroup, menu, nav, output, ruby, section, summary, time, mark, audio, video {
    margin: 0;
    padding: 0;
    border: 0;
    font-size: 100%;
    font: inherit;
    vertical-align: baseline; }
article, aside, details, figcaption, figure, footer, header, hgroup, menu, nav, section {
    display: block; }
body {
    line-height: 1;
    font: 12px/20px Arial;
    background:#e0f3ff url(../resim/arka.jpg);
    }
ol, ul {
    list-style: none; }

#wrapper {
    background: url(../resim/harka.png);
    width:990px;
    height: 150px;
    margin: auto;
    position: absolute;
}    

.logo {
    width: 132px;
    height: 77px;
    margin: auto;
    margin-top: 50px;
}

    

a {
    color:#000000;
    text-decoration: none;
}

a:link {
color:#000000;

}

a:hover {
color:#cccccc;

}



Sorum şu ben logoyo margin-top:50px; uyguladığımda wrapperde aşağı geliyor bunu nasıl düzeltirim bu hep başıma geliyor.

Tamam çözüldü.

overflow: hidden; yaptım.
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
Sponsor Reklam

Çevrimdışı Remzi0068
 Tarih: 02-06-2013, Saat:18:18
#2
sorunu cözmüsün fakat, yinede bir yol daha göstereyim, margin yerine padding kullanirsan'da cözülmesi gerek. en olmadi position ile yapabilirsiniz.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı ByBrown
 Tarih: 03-06-2013, Saat:14:32
#3
Teşekkürler padding kulllanmayı deniyecektim baktım bununla oldu uğraşmadım Gülümseme
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  CloudFlare Bir Soru? xeons 3 690 03-04-2016, Saat:18:32
Son Yorum: xeons
  Doktor, Rapor, Muayene, Okul ile iligli soru Relay 1 531 22-12-2015, Saat:23:04
Son Yorum: Relay
  Tema Yapımcılarına bir soru Sccitex 1 718 14-07-2015, Saat:22:59
Son Yorum: SefaKaya
  [email protected] Temalar Hakkında Soru? fast 16 2,885 06-07-2014, Saat:16:27
Son Yorum: NY.Net
  Google Adense Soru Makko 4 805 25-03-2014, Saat:22:09
Son Yorum: EmreKarakaya



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi