MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
yuzsem avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

konu başlığından önce gelen yazı


Sponsor Reklam

Çevrimdışı yuzsem
 Tarih: 08-09-2016, Saat:11:32
(Son Düzenleme: 08-09-2016, Saat:12:43, Düzenleyen: yuzsem.)
#1
Web site  Site Adresi :  http://www.vsroforum.com
Versiyon MyBB Sürümü : 1.8
Hata-Sorun Sorun açıklaması : aşağıdaki resimlerdeki gibi konu sabit olduğu zaman sabit. kapalı olduğu zaman kapalı yazmak istiyorum aynı still ile nasıl yapabilirim
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : 
resim
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
Sponsor Reklam Sponsor Reklam

Çevrimdışı yuzsem
 Tarih: 12-09-2016, Saat:15:30
#2
sorum günceldir
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı ozanakkaya
 Tarih: 12-09-2016, Saat:18:18
(Son Düzenleme: 12-09-2016, Saat:22:27, Düzenleyen: ozanakkaya.)
#3
Yapılması gereken 3 işlem var.

Verilen kodları önce not defterine yapıştır, not defterinden kopyalayıp ilgili yere yapıştır. Bu şekilde yapmazsan sorun çıkabilir.

1-) forumdisplay.php dosyasının önce yedeğini al. forumdisplay.php dosyasında aşağıdaki kodları bul.

PHP Kod:
$prefix '';
 if(
$thread['poll'])
 {
 
$prefix $lang->poll_prefix;
 } 

bu kodu aşağıdaki ile değiştir.

PHP Kod:
$prefix '';
 if(
$thread['poll'])
 {
 
$prefix $lang->poll_prefix;
 }

if(
$thread['closed'])
{
$prefix $lang->sld_kapalikonu;
}
if(
$thread['sticky'] == "1" && $thread['poll'] == "0")
{
$prefix $lang->sld_sabitkonu;


2-) inc/languages/turkish/forumdisplay.lang.php dosyasında en alta aşağıdaki kodları ekle

PHP Kod:
$l['sld_kapalikonu'] = '<span class="label label_red">Kapalı</span>';
$l['sld_sabitkonu'] = '<span class="label label_orange">Sabit</span>'

3-) temanın css dosyalarından global.css dosyasını admin kpde gelişmiş düzenleme modunda aç, en alta aşağıdaki kodları ekle

PHP Kod:
.label {
 
   border-radius2px;
 
   vertical-alignmiddle;
 
   color#f5f5f5 !important;
 
   displayinline-block;
 
   padding2px 4px;
 
   text-aligncenter;
}
.
label_orange {
 
   background-color#E66B1B;
}
.
label_red {
 
   background-color#800000;


Sonuç:

resim

Ayrıca, 2 numaralı işlemin "inc/languages/english/forumdisplay.lang.php" dosyasına da eklenmesi gerekli.
Cevapla
Bunu Beğenenler: S.G , yuzsem , Machine

Çevrimdışı yuzsem
 Tarih: 12-09-2016, Saat:21:02
#4
teşekkür ederim deniyorum
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı yuzsem
 Tarih: 12-09-2016, Saat:21:11
#5
(12-09-2016, Saat:18:18)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yapılması gereken 3 işlem var.

Verilen kodları önce not defterine yapıştır, not defterinden kopyalayıp ilgili yere yapıştır. Bu şekilde yapmazsan sorun çıkabilir.

1-) inc/forumdisplay.php dosyasının önce yedeğini al. inc/forumdisplay.php dosyasında aşağıdaki kodları bul.

PHP Kod:
$prefix '';
 if(
$thread['poll'])
 {
 
$prefix $lang->poll_prefix;
 } 

bu kodu aşağıdaki ile değiştir.

PHP Kod:
$prefix '';
 if(
$thread['poll'])
 {
 
$prefix $lang->poll_prefix;
 }

if(
$thread['closed'])
{
$prefix $lang->sld_kapalikonu;
}
if(
$thread['sticky'] == "1" && $thread['poll'] == "0")
{
$prefix $lang->sld_sabitkonu;


2-) inc/languages/turkish/forumdisplay.lang.php dosyasında en alta aşağıdaki kodları ekle

PHP Kod:
$l['sld_kapalikonu'] = '<span class="label label_red">Kapalı</span>';
$l['sld_sabitkonu'] = '<span class="label label_orange">Sabit</span>'

3-) temanın css dosyalarından global.css dosyasını admin kpde gelişmiş düzenleme modunda aç, en alta aşağıdaki kodları ekle

PHP Kod:
.label {
 
   border-radius2px;
 
   vertical-alignmiddle;
 
   color#f5f5f5 !important;
 
   displayinline-block;
 
   padding2px 4px;
 
   text-aligncenter;
}
.
label_orange {
 
   background-color#E66B1B;
}
.
label_red {
 
   background-color#800000;


Sonuç:

resim

Ayrıca, 2 numaralı işlemin "inc/languages/english/forumdisplay.lang.php" dosyasına da eklenmesi gerekli.

inc/forumdisplay.php yok hocam Açık Ağızlı Gülümseme
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı ozanakkaya
 Tarih: 12-09-2016, Saat:22:28
#6
Merhaba, yanlış yazmışım. Dosya forum ana dizininde bulunan forumdisplay.php 'dir.
Cevapla
Bunu Beğenenler: yuzsem

Çevrimdışı yuzsem
 Tarih: 17-09-2016, Saat:22:10
#7
(12-09-2016, Saat:22:28)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, yanlış yazmışım. Dosya forum ana dizininde bulunan forumdisplay.php 'dir.


olmadı hocam kategori içne girince sayfa bembayaz oluyor
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı ozanakkaya
 Tarih: 17-09-2016, Saat:23:00
(Son Düzenleme: 17-09-2016, Saat:23:19, Düzenleyen: ozanakkaya.)
#8
Yaptığınız işlemde hata olmalı, localhostta ve kendi sitemde sorun olmadan bahsi geçen mevzuyu uyguladım. Bende sorun yok.

Ayrıca, sorunuza cevap yazdım ama, sitenizin teması kime ait acaba?
Cevapla
Bunu Beğenenler: yuzsem

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Konu Gösteriminde Konu Oylama Sorunu Çözümü Owner 0 1,396 01-11-2011, Saat:06:59
Son Yorum: Owner



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi