MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
ßyßurak avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Her Thead'a Ayrı Renk


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı ßyßurak
 Tarih: 13-10-2013, Saat:19:04
(Son Düzenleme: 13-10-2013, Saat:21:48, Düzenleyen: ßyßurak.)
#1
Ekran Görüntüsü

resim

1. Temalar&Şablonlar Sağ Ok Şablonlar Sağ Ok forumbit_depth1_cat Giriyoruz Aşağıdaki Kodu Arıyoruz

Kod:
<td class="thead" colspan="5">

Bulduğumuz Bu Kodu Aşağıdaki İle Değiştiriyoruz

Kod:
<td class="thead{$forum['fid']}" colspan="5">

2. Temalar&Şablonlar Sağ Ok Temalar Sağ Ok Global.css'ye Giriyoruz aşağıdaki Kodları En Alta Ekliyoruz.

Kod:
.thead(Forum ID) {
background: #3B5998;
color: #fff;
}

.thead(Forum ID)  a:link, .thead(Forum ID)  a:visited {
color: #fff;
}

.thead(Forum ID)  {
background: #FE6E4C;
color: #fff;
}

.thead(Forum ID)  a:link, .thead(Forum ID)  a:visited {
color: #fff;
}

Forum ID Nasıl Bulunur?

resim

Not: global.css'ye Kodumuzu Yazarken .thead(1) { Deyil .thead1 { Yapıyoruz.

(13-10-2013, Saat:21:40)Remzi0068 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eline Saglik fakat bu sekilde yapmak pek mantikli degil. jquery ile yapilmasi her forum icin ayri css yazmak'dan kurtarir, 3-4 class olusturur ve bunlari rasgele atayabiliriz, daha mantikli olacaktir.

jQuery ile yapmak isteyenler icin örnek bir kod yapisi:
Kod:
var class = ['class1', 'class2', 'class3', 'class4'];
var secili = '';

$(".thead").each(function(){
    secili = class[Math.floor(Math.random() * class.length)];
    $(this).addClass(secili);
});



Alıntı Kaynak: MybbTurko.com
Cevapla
Bunu Beğenenler: MuratTR
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

İzinli NmDahmeT
 Tarih: 13-10-2013, Saat:19:20
#2
Bence hiç hoş gözükmüyo :S
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı ßyßurak
 Tarih: 13-10-2013, Saat:19:28
#3
(13-10-2013, Saat:19:20)NmDahmeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence hiç hoş gözükmüyo :S

Ben Defauld Temada Yaptım Örn Rengarek bir tema yaparsanız bu olay çok hoş durur.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Remzi0068
 Tarih: 13-10-2013, Saat:21:40
#4
Eline Saglik fakat bu sekilde yapmak pek mantikli degil. jquery ile yapilmasi her forum icin ayri css yazmak'dan kurtarir, 3-4 class olusturur ve bunlari rasgele atayabiliriz, daha mantikli olacaktir.

jQuery ile yapmak isteyenler icin örnek bir kod yapisi:
Kod:
var class = ['class1', 'class2', 'class3', 'class4'];
var secili = '';

$(".thead").each(function(){
    secili = class[Math.floor(Math.random() * class.length)];
    $(this).addClass(secili);
});
Cevapla
Bunu Beğenenler: ßyßurak , S.G , mucotr , Edward

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
iyi [MCTR - 1.6] Her Foruma Ayrı İkon Ekleme - Kod İle Berat ALDIRMAZ 7 3,858 07-03-2014, Saat:20:33
Son Yorum: xpserkan
  scroll bar Renk Değiştirme. ßyßurak 4 14,102 16-11-2012, Saat:17:31
Son Yorum: SvMedeT



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi