MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
Reacher avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Her foruma ayrı ikon koyma sorunu


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı Reacher
 Tarih: 06-07-2014, Saat:22:31
#1
Site adresi:backlink olmasın diye vermiyorum.
Sitedeki Sorun : Pluginsiz manuel forumbit_depth2_forum Şablonunu editleyip <img src="{$theme['imgdir']}/ikon/{$forum['fid']}.png" width="35" height="35"/>

Bu kodu yapıştırınca varsayılan ikonum da aktifleşiyor , hem ikon ekliyorum temada varsayılan ikon ile yüklediğim ikon üst üste geliyor , nasıl düzeltebilirim ?

forumbit_depth2_forum şablonu şuanki kodları :

PHP Kod:
<tr>
<
td class="{$bgcolor}align="center" valign="top" width="1">
<
div class="forumbit_{$lightbulb['folder']}">
<
img src="{$theme['imgdir']}/ikon/{$forum['fid']}.png" width="35" height="35"/>
</
div>
</
td>
<
td class="{$bgcolor}valign="top">
<
strong><a href="{$forum_url}class="linkeffect">{$forum['name']}</a></strong>{$forum_viewers_text}<div class="smalltext">{$forum['description']}{$modlist}{$subforums}</div>
</
td>
<
td class="{$bgcolor}valign="top" align="center" style="white-space: nowrap">
<
div class="align_post">
<
strong>{$threads}{$unapproved['unapproved_threads']}</strong> {$lang->forumbit_threads}<br/>
<
strong>{$posts}{$unapproved['unapproved_posts']}</strong> {$lang->forumbit_posts}</div></td>
<
td class="{$bgcolor}valign="top" align="right" style="white-space: nowrap">{$lastpost}</td>
</
tr>

'); 

Yardımcı olursanız çok memnun olurum
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı depresif
 Tarih: 06-07-2014, Saat:23:01
(Son Düzenleme: 06-07-2014, Saat:23:08, Düzenleyen: depresif.)
#2
<tr>
<td class="{$bgcolor}" align="center" valign="top" width="1">
<div class="forumbit_{$lightbulb['folder']}">
<img src="images/ikonlar/{$forum['fid']}.png" width="35" height="35"/>
</div>
</td>
<td class="{$bgcolor}" valign="top">
<strong><a href="{$forum_url}" class="linkeffect">{$forum['name']}</a></strong>{$forum_viewers_text}<div class="smalltext">{$forum['description']}{$modlist}{$subforums}</div>
</td>
<td class="{$bgcolor}" valign="top" align="center" style="white-space: nowrap">
<div class="align_post">
<strong>{$threads}{$unapproved['unapproved_threads']}</strong> {$lang->forumbit_threads}<br/>
<strong>{$posts}{$unapproved['unapproved_posts']}</strong> {$lang->forumbit_posts}</div></td>
<td class="{$bgcolor}" valign="top" align="right" style="white-space: nowrap">{$lastpost}</td>
</tr>

');


İmages/ikonlar/fidleri kaç ise.png olarak açarsanız sorununuz çözülecektir.

Düzenledim ben yukarıdaki kodu öyle ekleyin.

+ Sitenizde 1 tane konu bile yok gelmiş konu açmışsınız bize söyleseydin cevabımı değiştirirdim.

Yani hemen eleştirmen bence saçma sadece söyle yorum at backlink kasmıyorum vs diyebilirsin.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  MyBB Saat Sorunu iCarly 9 350 07-11-2016, Saat:13:13
Son Yorum: iCarly
SSS Siteye eklenti kuramama sorunu ercoxx 0 138 21-08-2016, Saat:12:00
Son Yorum: ercoxx
  [1.6] Üye Giriş Sorunu Reis00 6 206 02-07-2016, Saat:18:51
Son Yorum: Reis00
  Foruma MP3 Ekleme Otamatik Çalma NarkozEx 4 752 18-05-2016, Saat:18:16
Son Yorum: 1907fb
Üzgün Kod da Hata Var Sorunu Çözdüm TolgaTSN 1 358 11-05-2016, Saat:22:26
Son Yorum: TolgaTSN



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi