MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
iCarly avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Genel Bir Sorun - Ncode Resim Boyutlandırma


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı iCarly
 Tarih: 18-07-2014, Saat:19:02
#1
Merhaba arkadaşlar,

MyBB Depo sitemizde dahil olmak üzere, Ncode olan her forum sitesindeki küçücük ama can sıkıcı bir hatayı söylemek istiyorum.

  1. Öncelikle Ncode kullanılan bir konuya giriyoruz.
  2. Ncode boyutlandırma yapılan bir mesaja "Hızlı Düzenle" butonuna basıyoruz.
  3. Şimdi ise sadece "İptal" butonuna basıyoruz.
Sonuç böyle oluyor:

resim

Gördüğünüz gibi görünüm bozuluyor, taşıyor ve "Resmi orjinal halinde ..." butonu işlevini yitiriyor (çalışmıyor).

Ama sadece sayfayı yenilediğimizde sorun ortadan kalkıyor.

image_resim.js dosyasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum ama çözümünü bilmiyorum.

Tekrardan belirtiyorum, bu kodlu eklentiyi kullanan herkeste olan bir sorun. MyBB Depo'da da denedim ve aynı sorun MyBB Depo'da da var. Ama hala "Şablona Uy" diye ısrar etmek isteyenler olursa daha da ben bir şey diyemeyeceğim.. Şimdiden yardım edecek herkese teşekkürler.. İyi forumlar.

Kodlu Eklenti:
 Bkz: http://mybbdepo.com/ncode-image-resizer-mg-v3-otomatik-resim-boyutlandiricisi-1-6-konusu.html 
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

İzinli Time Traveler
 Tarih: 18-07-2014, Saat:19:35
#2
Aynı kodu ben de sitemde kullanmaktayım böyle bir sorun oluşmadı. Hazır 1.6.13 Class_parser dosyasını denediniz mi ?

Bakın sorunsuz çalışıyor;
Kod:
http://telliturnam.tk/showthread.php?tid=10&pid=17#pid17
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı iCarly
 Tarih: 18-07-2014, Saat:19:41
(Son Düzenleme: 18-07-2014, Saat:19:41, Düzenleyen: iCarly.)
#3
(18-07-2014, Saat:19:35)Time Traveler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynı kodu ben de sitemde kullanmaktayım böyle bir sorun oluşmadı. Hazır 1.6.13 Class_parser dosyasını denediniz mi ?

Bakın sorunsuz çalışıyor;
Kod:
http://telliturnam.tk/showthread.php?tid=10&pid=17#pid17

Hocam normal resmi eklediğinizde bir sorun yok, resmi eklediniz şimdi ona hızlı düzenle deyip iptal butonuna basın o zaman kayma, bozulma yaşanıyor. Bakın MyBB Depo'da da deneyebilirsiniz.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli Time Traveler
 Tarih: 18-07-2014, Saat:19:44
(Son Düzenleme: 18-07-2014, Saat:19:54, Düzenleyen: Time Traveler.)
#4
(18-07-2014, Saat:19:41)iCarly Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(18-07-2014, Saat:19:35)Time Traveler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynı kodu ben de sitemde kullanmaktayım böyle bir sorun oluşmadı. Hazır 1.6.13 Class_parser dosyasını denediniz mi ?

Bakın sorunsuz çalışıyor;
Kod:
http://telliturnam.tk/showthread.php?tid=10&pid=17#pid17

Hocam normal resmi eklediğinizde bir sorun yok, resmi eklediniz şimdi ona hızlı düzenle deyip iptal butonuna basın o zaman kayma, bozulma yaşanıyor. Bakın MyBB Depo'da da deneyebilirsiniz.

Hızlı Düzenle > İptal dediğimde evet kayma oluyor ama sayfayı yenileyince düzeliyor. Ben 1.6.13 Class_parser dosyasını direk indirip içine atmıştım onu bi deneyin.

Not: Pardon düzeldiğini söylemişsiniz. Bence önemli bir sorun değil bu. Yani sadece size gözüken bir sorun.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı iCarly
 Tarih: 18-07-2014, Saat:19:56
#5
Hocam class_parser.php ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. Evet bana gözüken bir sorun daha önce de başka konuda yazmıştım; "Küçük sorunları buluyorum, çözememek çıldırtıyor" diye Açık Ağızlı Gülümseme Bende kendimden nefret ediyorum bu konuda ama içim rahat etmiyor, kullanan sorunsuz güzel kullansın istiyorum yoksa haklısınız küçücük bir şey ama Açık Ağızlı Gülümseme
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı usameavci
 Tarih: 18-07-2014, Saat:20:08
#6
Bunun sebebi javascriptin sonradan sayfa yenilenmediği halde içerik yüklenmesinden kaynaklanıyor. Şu şekilde bir ihtimal giderilebilir bu sorun. Düzenleme veya iptal butonlarına tıklandığında resizer.scale(); kodu çalıştırılırsa sanırım tekrar boyutlandırılabilir Süper
Cevapla
Bunu Beğenenler: iCarly

Çevrimdışı iCarly
 Tarih: 18-07-2014, Saat:20:34
#7
(18-07-2014, Saat:20:08)TShujin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunun sebebi javascriptin sonradan sayfa yenilenmediği halde içerik yüklenmesinden kaynaklanıyor. Şu şekilde bir ihtimal giderilebilir bu sorun. Düzenleme veya iptal butonlarına tıklandığında resizer.scale(); kodu çalıştırılırsa sanırım tekrar boyutlandırılabilir Süper

Hocam sağ olun ama yapmayı bilseydim yapılmış kodu burada paylaşırdım zaten Mahcup
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı usameavci
 Tarih: 18-07-2014, Saat:21:07
#8
jQuery olaydı hallederdim de prototype'tan çakmıyorum. Akşama biraz araştırma yapayım halledebilirsem yazarım buraya Melek - Masum
Cevapla
Bunu Beğenenler: iCarly

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  MyBB Portalda Resim Gözükmüyor TolgaTSN 1 390 04-05-2016, Saat:22:24
Son Yorum: EsqiLerdenBeri
  Veritabanı Yükledim Ama Bir Sorun Corleone 10 433 25-02-2016, Saat:21:08
Son Yorum: Relay
  MYBB 1.8 AVATAR İLE SORUN eben 3 358 29-12-2015, Saat:23:06
Son Yorum: Rocky
  Mybb 1.8 Resim Boyutlandırma Nasıl Yapabiliriz Eklentisi varmı ? DOGANORAL 7 2,128 28-12-2015, Saat:20:58
Son Yorum: ortegavia
  Sitemde Küçük Resim Yok JOYGAL 3 448 06-12-2015, Saat:20:24
Son Yorum: xSlayer



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi