MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
rsylmz avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

foruma ayrı ikon


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı rsylmz
 Tarih: 25-09-2012, Saat:21:54
#9
Kod:
<tr>
<td class="forumbit_row" align="center" valign="top" width="1"><img class="f_img" src="{$theme['imgdir']}/{$lightbulb['folder']}.png" alt="{$lightbulb['altonoff']}" title="{$lightbulb['altonoff']}" class="ajax_mark_read" id="mark_read_{$forum['fid']}" /></td>
<td class="forumbit_row" valign="top" style="width:70%;">
<strong class="forumtitle"><a href="{$forum_url}">{$forum['name']}</a></strong>{$forum_viewers_text}<div class="forumdesc">{$forum['description']}{$modlist}{$subforums}</div>
</td>
<td class="forumbit_row postcountgrid" valign="top" align="center" style="white-space: nowrap"><div class="left">{$threads}{$unapproved['unapproved_threads']} Konu<br />
{$posts}{$unapproved['unapproved_posts']} Mesaj</div></td>
<td class="forumbit_row" valign="top" style="white-space: nowrap">{$lastpost}</td>
</tr>
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı xpserkan
 Tarih: 25-09-2012, Saat:22:01
(Son Düzenleme: 25-09-2012, Saat:22:02, Düzenleyen: xpserkan.)
#10
Kod:
<tr>
<td class="forumbit_row" align="center" valign="top" width="1">
<img src="{$theme['imgdir']}/ikon/{$forum['fid']}.png" width="35" height="35"/>
</td>
<td class="forumbit_row" valign="top" style="width:70%;">
<strong class="forumtitle"><a href="{$forum_url}">{$forum['name']}</a></strong>{$forum_viewers_text}<div class="forumdesc">{$forum['description']}{$modlist}{$subforums}</div>
</td>
<td class="forumbit_row postcountgrid" valign="top" align="center" style="white-space: nowrap"><div class="left">{$threads}{$unapproved['unapproved_threads']} Konu<br />
{$posts}{$unapproved['unapproved_posts']} Mesaj</div></td>
<td class="forumbit_row" valign="top" style="white-space: nowrap">{$lastpost}</td>
</tr>

Şimdi üsteki düzenlemiş olduğum kodları forumbit_depth2_forum şablonundaki kodlarlar komple değişin hocam..
forumbit_depth2_forum şablonundaki kodların tümünü silin , benim düzenlemiş olduğum kodları yapıştırın.
Yanlız kodları şablona yapıştırmadan önce => not.txt içine kadedip sonra yapıştırın ki kayma vs. olmasın..

Eklediğim kod şu şekilde:
Alıntı:<img src="{$theme['imgdir']}/ikon/{$forum['fid']}.png" width="35" height="35"/>

Yani, tema klasörün içine => ikon adında bir klasör oluşturacaksınız ve onun içinede numaraları .png uzantılı ikonlarınızı yükleyeceksiniz..

Ayrıntılı bilgi için anlatıma bakınız..

http://mybbdepo.com/on-off-iconlari-yeri...onusu.html
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli devmybb
 Tarih: 25-09-2012, Saat:22:19
#11
imperial temasına pek iyi gitmiyor forum ikonları. İkonun bir kısmı solda dışarda kalıyor. css den sağa doğru çekilebilirse olur tabiki..
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı xpserkan
 Tarih: 25-09-2012, Saat:22:25
(Son Düzenleme: 25-09-2012, Saat:22:26, Düzenleyen: xpserkan.)
#12
(25-09-2012, Saat:22:19)devmybb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: imperial temasına pek iyi gitmiyor forum ikonları. İkonun bir kısmı solda dışarda kalıyor. css den sağa doğru çekilebilirse olur tabiki..

Onun içinde kod verelim hocam lazım olur birilerine bakarsınız.. Açık Ağızlı Gülümseme

Kod:
<div style="margin-right: 5px;">
<img src="{$theme['imgdir']}/ikon/{$forum['fid']}.png" width="35" height="35"/>
</div>
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli devmybb
 Tarih: 25-09-2012, Saat:22:27
#13
Oda olabilir ama Oranın css içinde kendi kodu var. Göz kırpma 11px değeri düşürülebilir.

Kod:
.f_img {
    position: relative;
    left: -11px;
}
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı xpserkan
 Tarih: 25-09-2012, Saat:22:30
#14
(25-09-2012, Saat:22:27)devmybb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oda olabilir ama Oranın css içinde kendi kodu var. Göz kırpma 11px değeri düşürülebilir.

Kod:
.f_img {
    position: relative;
    left: -11px;
}

Ee o zaman hocam hiç eklemese daha iyi tam olur, çünkü orjinalinde sizin dediğiniz gibi kod ekli ama ben düzenlemiş olduğum kodlardan o kodu çıkardım sanırım tam yanaşması lazım sonuçta 11px düşürecekse zaten kod ekli değil ve aynı hesaba gelir gibi düşünüyorum.. Kararsız
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli devmybb
 Tarih: 25-09-2012, Saat:22:38
#15
Kod:
<img class="f_img"
bu tanımlama yoksa css deki kod çalışmaz zaten.
Kod:
.f_img {
    position: relative;
    left: -11px;
}

Eğer şablonu alttaki gibi yaparsa css den ayarlayabilir.
Kod:
<tr>
<td class="forumbit_row" align="center" valign="top" width="1"><img class="f_img" src="{$theme['imgdir']}/ikon/{$forum['fid']}.png" width="35" height="35"/></td>
<td class="forumbit_row" valign="top" style="width:70%;">
<strong class="forumtitle"><a href="{$forum_url}">{$forum['name']}</a></strong>{$forum_viewers_text}<div class="forumdesc">{$forum['description']}{$modlist}{$subforums}</div>
</td>
<td class="forumbit_row postcountgrid" valign="top" align="center" style="white-space: nowrap"><div class="left">{$threads}{$unapproved['unapproved_threads']} Konu<br />
{$posts}{$unapproved['unapproved_posts']} Mesaj</div></td>
<td class="forumbit_row" valign="top" style="white-space: nowrap">{$lastpost}</td>
</tr>
Cevapla
Bunu Beğenenler: xpserkan

Çevrimdışı rsylmz
 Tarih: 26-09-2012, Saat:17:15
#16
konu kilitlenebilir serkan abimizin verdiği kod işe yaradı
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Her Foruma Ayrı İcon Sorunu burokolo 4 804 13-11-2013, Saat:21:53
Son Yorum: EmreKarakaya
  Foruma Kayıt Hatası(Güncellendi) ilkerumut 17 2,233 31-08-2013, Saat:00:35
Son Yorum: Screwy
  [MCTR - 1.6] Sub domaine upload scripti kursam ana foruma ulaşma ihtimalleri var mı safakturk 9 1,226 12-08-2013, Saat:02:11
Son Yorum: safakturk
  Her foruma ayrı icon sorunu pckopat2 3 802 08-08-2013, Saat:17:30
Son Yorum: Smyrna35
  foruma git hızlı arama çubuğu sorunu. deytona 20 2,035 19-07-2013, Saat:15:46
Son Yorum: Smyrna35



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi