MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
ByBrown avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

CSS Sorunu Deli Olacağım !


Sponsor Reklam

Çevrimdışı ByBrown
 Tarih: 28-08-2013, Saat:18:07
(Son Düzenleme: 28-08-2013, Saat:18:15, Düzenleyen: ByBrown.)
#1
Arkadaşlar şimdi benim elimde böyle bir kod var:

Kod:
<div id="container">
<div class="mov">
<div class="mhead"><b>Latest Sections</b></div>
<li style="margin-right: 50px;">
<a href="#" title="desc"><img width="50" height="50" src="image/mov.png" alt="desc" />
<div class="mtext"><b style="font-size: 15px;">Teen Wolf</b><p>Season 3 Section 4</p>
</div>
</a>
</li>
<li style="margin-right: 50px;">
<a href="#" title="desc"><img width="50" height="50" src="image/mov.png" alt="desc" />
<div class="mtext"><b style="font-size: 15px;">Teen Wolf</b><p>Season 3 Section 4</p>
</div>
</a>
</li>
<li style="margin-right: 50px;">
<a href="#" title="desc"><img width="50" height="50" src="image/mov.png" alt="desc" />
<div class="mtext"><b style="font-size: 15px;">Teen Wolf</b><p>Season 3 Section 4</p>
</div>
</a>
</li>
<li>
<a href="#" title="desc"><img width="50" height="50" src="image/mov.png" alt="desc" />
<div class="mtext"><b style="font-size: 15px;">Teen Wolf</b><p>Season 3 Section 4</p>
</div>
</a>
</li>
<li style="margin-right: 50px;">
<a href="#" title="desc"><img width="50" height="50" src="image/mov.png" alt="desc" />
<div class="mtext"><b style="font-size: 15px;">Teen Wolf</b><p>Season 3 Section 4</p>
</div>
</a>
</li>
<li style="margin-right: 50px;">
<a href="#" title="desc"><img width="50" height="50" src="image/mov.png" alt="desc" />
<div class="mtext"><b style="font-size: 15px;">Teen Wolf</b><p>Season 3 Section 4</p>
</div>
</a>
</li>
<li style="margin-right: 50px;">
<a href="#" title="desc"><img width="50" height="50" src="image/mov.png" alt="desc" />
<div class="mtext"><b style="font-size: 15px;">Teen Wolf</b><p>Season 3 Section 4</p>
</div>
</a>
</li>
<li>
<a href="#" title="desc"><img width="50" height="50" src="image/mov.png" alt="desc" />
<div class="mtext"><b style="font-size: 15px;">Teen Wolf</b><p>Season 3 Section 4</p>
</div>
</a>
</li>
<li style="margin-right: 50px;">
<a href="#" title="desc"><img width="50" height="50" src="image/mov.png" alt="desc" />
<div class="mtext"><b style="font-size: 15px;">Teen Wolf</b><p>Season 3 Section 4</p>
</div>
</a>
</li>
<li style="margin-right: 50px;">
<a href="#" title="desc"><img width="50" height="50" src="image/mov.png" alt="desc" />
<div class="mtext"><b style="font-size: 15px;">Teen Wolf</b><p>Season 3 Section 4</p>
</div>
</a>
</li>
<li style="margin-right: 50px;">
<a href="#" title="desc"><img width="50" height="50" src="image/mov.png" alt="desc" />
<div class="mtext"><b style="font-size: 15px;">Teen Wolf</b><p>Season 3 Section 4</p>
</div>
</a>
</li>
<li>
<a href="#" title="desc"><img width="50" height="50" src="image/mov.png" alt="desc" />
<div class="mtext"><b style="font-size: 15px;">Teen Wolf</b><p>Season 3 Section 4</p>
</div>
</a>
</li>
</div>
<a href="#" style="height:250px;float:right;;"><img src="image/ads1.png" alt="desc" /></a>
</div>

Bu kodda containerin ne olduğu belli.Buradaki şeylerin arkaplanı.Containerin içine yerleştirdiğim şeyler containerde olduğu için sayfanın ortasına geliyor falan buraya kadar sıkıntı yok.Ama height eklemessem arkaplan gelmiyor.Containerin içindekilerin arkası beyaz ama içinde olupta height yoksa arkaplan olmuyor.Hadi height ekledim diyelim.Bu sefer float ekleyince aynı sorun çıkıyor.Aynı sorun position,top,left falanda da geçerli deliricem daha önce 50 defa container kullandım ilk kez başıma böyle bir şey geliyor.
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
Sponsor Reklam

Çevrimdışı WampiR
 Tarih: 28-08-2013, Saat:19:55
#2
Bu css değil html'dir. Diplay değerini inline-block yaparsanız içerisindeki her şeyi kutu içine alır.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı ByBrown
 Tarih: 28-08-2013, Saat:22:40
#3
(28-08-2013, Saat:19:55)WampiR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu css değil html'dir. Diplay değerini inline-block yaparsanız içerisindeki her şeyi kutu içine alır.

HTML olduğunu biliyorum.Ama sorun css de.Ve arayp buldum çözümü ama yinede teşekkürler
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  SEO Puanı Sorunu VenomBoss 1 137 17-09-2017, Saat:23:41
Son Yorum: EmreKarakaya
SSS Premium imdb eklenti sorunu? zamundatorrent 18 1,590 03-05-2017, Saat:19:24
Son Yorum: xpserkan
  Mybb İnferno Shoutbox Loading Sorunu VenomBoss 5 966 15-09-2016, Saat:14:41
Son Yorum: EmreKarakaya
  hızlı cevap plugin sorunu bbcode bykosper 4 823 11-07-2016, Saat:16:27
Son Yorum: S.G
  Forum konu kayma sorunu admin57 2 818 01-07-2016, Saat:02:35
Son Yorum: BlackCat



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi