MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
webnet avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Bu temaları arıyorum.


Sponsor Reklam

Çevrimdışı Smyrna35
 Tarih: 21-09-2015, Saat:16:48
#9
(21-09-2015, Saat:15:07)webnet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gülümseme Çok teşekkür ederim ilginiz için ben de aynı sonucu bulmuştum nette ancak bu o tema değil Gülümseme

Tema o temadır. Yorumları okursanız sonuca ulaşıcaksınız.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı webnet
 Tarih: 21-09-2015, Saat:19:35
#10
Hocam 2.madde için kullandığınız cümle beni çok  şaşırttı gerçekten öyle Gülümseme Bu üçünden biri ve son olarak şu xenforo editlenmiş teması çok güzel koyu yeşil, İslami bir site için çok iyi gider diye düşünüyorum.
Ben daha çok makale, tartışma konularının olduğu elit bir  yer düşünüyorum. Temada yardımcı olabilir misiniz? Önerdiğiniz içeriği ve eklentileri ile işlevsel helal süt emmiş güzel bir tema. Warez olmayan kendi halinde bana saygı duyacak bir tema Gülümseme 
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı webnet
 Tarih: 21-09-2015, Saat:19:37
#11
(21-09-2015, Saat:16:48)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(21-09-2015, Saat:15:07)webnet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gülümseme Çok teşekkür ederim ilginiz için ben de aynı sonucu bulmuştum nette ancak bu o tema değil Gülümseme

Tema o temadır. Yorumları okursanız sonuca ulaşıcaksınız.

O yorumlarda bir zamanlar ben açmıştım bu temayı şimdi kaybettim :'( adı sanı yok bende 
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  [MCTR - 1.8] Bu Resimdeki Temaları Nasıl Bulabilirim ? batuhanbarut 3 581 07-04-2017, Saat:16:49
Son Yorum: xpserkan
  güzel bir tema arıyorum Betmen35 2 745 13-09-2015, Saat:02:02
Son Yorum: Betmen35
Resim Yumuşak Tema Arıyorum KOBRA0147 2 1,120 19-06-2014, Saat:19:02
Son Yorum: KOBRA0147
  forumuma tema arıyorum güzel tema önericek olan? DarkDays 3 1,047 17-06-2014, Saat:11:41
Son Yorum: DarkDays
  Bu Temayı Arıyorum muhammetcelik 8 2,351 21-05-2014, Saat:23:14
Son Yorum: muhammetcelik



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi