MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
Screwy avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Benden Şikayetçi Olanlar.?


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı crus68
 Tarih: 18-10-2013, Saat:22:19
(Son Düzenleme: 18-10-2013, Saat:22:21, Düzenleyen: crus68.)
#25
(18-10-2013, Saat:22:06)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(18-10-2013, Saat:22:03)crus68 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Böyle bir konu yine açan olmuştu nedir bu kendinizi ön plana çıkarma çabaları ? Göz kırpma Sen görevini yap gerisine bakma varsa bir kusurun alırlar zaten yetkini niye böyle kendini ön plan çıkartma,birnevi kendini pohpohlama ihtiyacı duydunuz anlamış değilim...

Ha pardon hakkımda iyi düşünenler yorum atmasın demeyi unutmuşum çok özür dilerim Gülümseme
Sen konunun mantığı kavrayamamışsın... Kavradığın zaman bu konuyu konuşalım Göz kırpma

Ayrıca kendimi ön plana çıkartmaya ihtiyacım yok. Kendimi ön plana çıkartınca ödül almayacağım,madalya vermicekler, yada her ay yaptığım ödemelerim azalmayacak...

Mantık seviyen yükseldiğinde konuyu tekrar gözden geçir Göz kırpma
Ukalaca bir yorum daha sizden.Bir kez daha tebrik ediyorum sizi !. Konu eleştiri ve fikir aldığınız bir konudur değil mi ? bende sizin açtığınız konuyu eleştirdim.

Kendinizi hep mantıklı ve büyük zannediyorsunuz benim yorumumda ki mantığı kavrayabilmeniz için önce sizin mantık seviyenizin yüksek olması gerekmektedir.Eleştiriye ve kötü yorumlara alışık değilseniz neden bu konuyu açma gereği duydunuz Hayal Kırıklığı

Ben size kötü birşey söylemedim yorumumda,eleştiride bulundum dedim böyle konu açma gereği niye duyorsunuz size iyi denince ne olacak kötü deyince ne olacak bu bildiğin kendinizi pohpohlamaktır ha iyi yapıyomuşum görevimi demek için böyle konu açmak niye ? zaten görevini kötü yapıyorsan bu görevde kalmazsın bilmem anlatabildim mi ?

Sizlerden önce birçok kişi burada destek ekibi oldu birisi dahi böyle konu açmadı görevini kötü yapanı aldı serkan hocam iyi yapanıda yetkisini verdi.Olay bu kadar basit kendinizi pohpohlamayı bırakın bence Göz kırpma
Bunu Beğenenler:

İzinli Screwy
 Tarih: 18-10-2013, Saat:22:22
#26
(18-10-2013, Saat:22:19)crus68 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ukalaca bir yorum daha sizden.Bir kez daha tebrik ediyorum sizi !. Konu eleştiri ve fikir aldığınız bir konudur değil mi ? bende sizin açtığınız konuyu eleştirdim.

Kendinizi hep mantıklı ve büyük zannediyorsunuz benim yorumumda ki mantığı kavrayabilmeniz için önce sizin mantık seviyenizin yüksek olması gerekmektedir.Eleştiriye ve kötü yorumlara alışık değilseniz neden bu konuyu açma gereği duydunuz Hayal Kırıklığı

Ben size kötü birşey söylemedim yorumumda,eleştiride bulundum dedim böyle konu açma gereği niye duyorsunuz size iyi denince ne olacak kötü deyince ne olacak bu bildiğin kendinizi pohpohlamaktır ha iyi yapıyomuşum görevimi demek için böyle konu açmak niye ? zaten görevini kötü yapıyorsan bu görevde kalmazsın bilmem anlatabildim mi ?

Ben konuda ne yazmışım? Benden şikayetçi olan var mı demişim. Hangi konuda forumdaki genel olarak davranışlarımda sen ne demişsin?

Ne bu kendini öne çıkarma çabaları? niye kendini pohpohlatmak istiyorsun vs. vs.

Kim mantıksız? Böyle abuk sabuk mesajlar atıp ortalığı karıştırıcaksın sonra suçlu ben olucam öyle mi? Sana bu tür mesaj atılacak ve sen sakin kalacaksın. Böyle bir şey için yüksek miktarda alkol almış ve ne gördüğünü anlayamayacak konuma gelmek lazım.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı crus68
 Tarih: 18-10-2013, Saat:22:32
(Son Düzenleme: 18-10-2013, Saat:22:38, Düzenleyen: crus68.)
#27
(18-10-2013, Saat:22:22)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(18-10-2013, Saat:22:19)crus68 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ukalaca bir yorum daha sizden.Bir kez daha tebrik ediyorum sizi !. Konu eleştiri ve fikir aldığınız bir konudur değil mi ? bende sizin açtığınız konuyu eleştirdim.

Kendinizi hep mantıklı ve büyük zannediyorsunuz benim yorumumda ki mantığı kavrayabilmeniz için önce sizin mantık seviyenizin yüksek olması gerekmektedir.Eleştiriye ve kötü yorumlara alışık değilseniz neden bu konuyu açma gereği duydunuz Hayal Kırıklığı

Ben size kötü birşey söylemedim yorumumda,eleştiride bulundum dedim böyle konu açma gereği niye duyorsunuz size iyi denince ne olacak kötü deyince ne olacak bu bildiğin kendinizi pohpohlamaktır ha iyi yapıyomuşum görevimi demek için böyle konu açmak niye ? zaten görevini kötü yapıyorsan bu görevde kalmazsın bilmem anlatabildim mi ?

Ben konuda ne yazmışım? Benden şikayetçi olan var mı demişim. Hangi konuda forumdaki genel olarak davranışlarımda sen ne demişsin?

Ne bu kendini öne çıkarma çabaları? niye kendini pohpohlatmak istiyorsun vs. vs.

Kim mantıksız? Böyle abuk sabuk mesajlar atıp ortalığı karıştırıcaksın sonra suçlu ben olucam öyle mi? Sana bu tür mesaj atılacak ve sen sakin kalacaksın. Böyle bir şey için yüksek miktarda alkol almış ve ne gördüğünü anlayamayacak konuma gelmek lazım.
Ben sizi kırmamak için üstü kapalı bir eleştiride bulundum ama siz anlamamakta israr ediyorsunuz...

Açık konuşmamı istiyorsanız konuşayım...

Böyle saçma sapan konular açmaya gerek var mı ? eğer pohpohlanmaya ihtiyacınız var ise gidin başka mecralarda pohpohlatın kendinizi burası destek sitesi ve sen yetkilisin.

Yetkili demek işini iyi yapan demektir bunu kavraman lazım senden şikayetçi olan gelip yüzüne karşı diyebilir mi senden şikayetçiyim diye ? diyemez.Zaten sen görevini iyi yapamazsan seni burada ki yönetim bir dakika tutmaz emin ol !

Ben senden şikayetçi olsaydım haptığın hatanın kanıtını alır, usluplu bir şekilde şikayet ederdim zaten benim burada ki amacım nedir bu kendinizin yerini sınama çabaları ?

Sırf böyle kendinizi böbürtlettiğiniz,pohpohlandığınız konular açmanızdan şikayetçiyim bundan gayrı bir şikayetim yok sizden.

ha yine bu yorumumdan anlayamazsanız ne demek istediğimi size tavsiyem biraz fındık yiyin...
Bunu Beğenenler:

İzinli Screwy
 Tarih: 18-10-2013, Saat:22:39
#28
(18-10-2013, Saat:22:32)crus68 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben sizi kırmamak için üstü kapalı bir eleştiride bulundum ama siz anlamamakta israr ediyorsunuz...

Açık konuşmamı istiyorsanız konuşayım...

Böyle saçma sapan konular açmaya gerek var mı ? eğer pohpohlanmaya ihtiyacınız var ise gidin başka mecralarda pohpohlatın kendinizi burası destek sitesi ve sen yetkilisin.

Yetkili demek işini iyi yapan demektir bunu kavraman lazım senden şikayetçi olan gelip yüzüne karşı diyebilir mi senden şikayetçiyim diye ? diyemez.Zaten sen görevini iyi yapamazsan seni burada ki yönetim bir dakika tutmaz emin ol !

Ben senden şikayetçi olsaydım haptığın hatanın kanıtını alır, usluplu bir şekilde şikayet ederdim zaten benim burada ki amacım nedir bu kendinizin yerini sınama çabaları ?

Sırf böyle kendinizi böbürtlettiğiniz,pohpohlandığınız konular açmanızdan şikayetçiyim bundan gayrı bir şikayetim yok sizden.

ha yine bu yorumumdan anlayamazsanız eğer size tavsiyem biraz fındık yiyin...

Hani diyorsunuz ya sizden şikayetçi olan yüzünüze karşı söyler mi diye Söyleyenleri gördüğüm için açtım bu konuyu... Sen benim ister böbürlendiğimi istersende pohpohlanmak istediğimi düşün umurumda değil. Gülümseme

Benim amacım benimle sıkıntısı olan varsa bana karşı herhangi bir şikayeti olanlar söylesin diye açtım. Sen böyle düşünüyorsan düşünebilirsin eyvallah. Yorumun için teşekkür ederim. Sağolasın Gülümseme
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı crus68
 Tarih: 18-10-2013, Saat:23:09
(Son Düzenleme: 18-10-2013, Saat:23:12, Düzenleyen: crus68.)
#29
İyi güzel diyorsunda kardeşim bundan bizene ? Göz kırpma seninle sıkıntısı olan birisi var ise çek özele al karşına anlatsın derdini niye konu açma gereği duyuyorsun ki sen ?
Bu konudan şikayet edince ne olacak ? beni sevmeyenler bunlar diye ifşa mı edecen ne yapacan ? konuda mantıktan söz ediyon ama açtığın konuda ve yorumlarında mantık diye bişe yok. Yüzüne karşı şikayet ediyorlarsa sevinmen lazım kardeşim bu devirde yüzüne karşı şikayet edeni zor bulursun aksi takdirde herkes kuyunu kazmak ister.

Bir önceki yorumumda heralde yine açık olamamışsım daha da açarsam ipin ucu kaçar haberiniz olsun Süper

Ben buraya birşeye bakmak için girdim bir sorunum alakalı çözümüne bakıp çıkacaktım bu konuyu gördüm yorumları okudum yorum atmak geldi içimden şimdi de ne arıyordum ben diyorum kendi kendime sizin sayenizde unuttum ne arayacağımı Süper

Bu yorumumdan sonra yorum atmayacağım artık dediklerimi anlamamakta bu kadar israrcı olan ilk sizsiniz hocam tebrik ederim.Benim ne demek istediğimi kuşlar bile anladı ama siz anlamadınız.
Bunu Beğenenler:

İzinli Screwy
 Tarih: 18-10-2013, Saat:23:17
(Son Düzenleme: 18-10-2013, Saat:23:19, Düzenleyen: Screwy.)
#30
crus68 Üyeliği -> Machine üyeliğinin multi hesabı olduğu için süresiz yasaklanmıştır. -> Machine üyeliğinede uyarı cezası verilmiştir...

Sırf sen sus diye sırf akşam akşam gerilmeyeyim diye konuyu çöpe alıyorum. Lanet ediyorum sizin gibilere... Konuyu ne diye açmışım çocuk nelerin peşinde.
Bunu Beğenenler: furk2121 , Funny

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tema Kodlama Hakkında Bilgisi Olanlar WebCobra 6 715 08-09-2015, Saat:00:39
Son Yorum: WebCobra
  Tema yaptıracaktımda bu işte pro olanlar bakabilirmi BeOSD 2 675 30-04-2015, Saat:18:45
Son Yorum: EmreKarakaya
  Bana Admin Grafiker Ve Mod Lazım Ciddi Olanlar Bi Baksın TEAM HACK 1 521 09-09-2013, Saat:17:08
Son Yorum: Smyrna35
  hosting sizden alan adı benden Takipcİ 4 711 18-08-2013, Saat:23:23
Son Yorum: Takipcİ
  Bilgisyarında torrent kurulu olanlar bakabilirmi eXiGent 5 804 03-08-2013, Saat:02:15
Son Yorum: Machine



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi