MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
YAKOPS123 avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

bedava host + domain daıtıyorum com / org / net


Sponsor Reklam
sponsor reklam

Çevrimdışı NEFRiT
 Tarih: 08-09-2016, Saat:14:40
#9
Şimdi sitemizi sende yayınlasak sitemiz W - A - R - E - Z 'e düşmez değil mi ? FTP ye girip herşeyi indirmez, sağda solda dağıtmazsın değil mi ?  Güvenilir biri  olduğunu ve internette sağlam bir geçmişin oılduğunuda bizlere gösterebilirsin değli mi ?
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı coderix
 Tarih: 08-09-2016, Saat:14:48
#10
(08-09-2016, Saat:14:40)NEFRiT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi sitemizi sende yayınlasak sitemiz W - A - R - E - Z 'e düşmez değil mi ? FTP ye girip herşeyi indirmez, sağda solda dağıtmazsın değil mi ?  Güvenilir biri  olduğunu ve internette sağlam bir geçmişin oılduğunuda bizlere gösterebilirsin değli mi ?

Konuyu açan şahıs üstüne alınmasın ama ben şahsen bu tarz konulara hiç mi hiç güvenmiyorum. Web ile uğraşmak istiyorsanız biraz para dökmeniz gerekecektir ve bedava olan her şey den uzak durmanız gerekecektir.
Cevapla
Bunu Beğenenler: Capos81 , Rocky

Çevrimdışı Capos81
 Tarih: 08-09-2016, Saat:15:08
#11
gerek yok bende saglam bedava siteler var bile hic bir sorun yasamadim suana kadar saygilar bedava site acarken dikkatli olun derim
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı YAKOPS123
 Tarih: 08-09-2016, Saat:18:12
#12
kesinlikle öyle bişi söz konusu deildir 2 kişiden fazla dagıtmıcam.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Moxley
 Tarih: 08-09-2016, Saat:18:47
#13
(08-09-2016, Saat:18:12)YAKOPS123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kesinlikle öyle bişi söz konusu deildir 2 kişiden fazla dagıtmıcam.

daha şimdi vermiyecekmisin kimseye ?
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı YAKOPS123
 Tarih: 08-09-2016, Saat:18:53
#14
evet fakat seninkini vrdim sorunmu var
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Moxley
 Tarih: 08-09-2016, Saat:18:56
#15
(08-09-2016, Saat:18:53)YAKOPS123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet fakat seninkini vrdim sorunmu var

Yok dostum sordum sadece sakin ol Gülümseme
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı YAKOPS123
 Tarih: 08-09-2016, Saat:18:57
#16
(08-09-2016, Saat:18:56)Moxley Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(08-09-2016, Saat:18:53)YAKOPS123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet fakat seninkini vrdim sorunmu var

Yok dostum sordum sadece sakin ol Gülümseme

http://mybbdepo.com/hile-ilgili-domain-o...onusu.html
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bedava hosting bydestanss 8 475 06-11-2016, Saat:00:03
Son Yorum: Capos81
  mybb Bedava Tema bydestanss 2 356 21-09-2016, Saat:23:34
Son Yorum: EsqiLerdenBeri
  hile ilgili domain öneri YAKOPS123 7 334 21-09-2016, Saat:11:14
Son Yorum: bydestanss
  [MCTR - 1.8] Bedava host arıyorum Rockysins 8 448 07-09-2016, Saat:10:16
Son Yorum: xThetis
  forum.domain.com yapma dincer009 3 255 14-08-2016, Saat:08:27
Son Yorum: MuGong



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi