MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
Juniorkobe avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy

Arkadaşlar Üyelere Aktivasyon Kodu Gitmiyor Yardım.


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı Juniorkobe
 Tarih: 09-05-2012, Saat:21:47
(Son Düzenleme: 10-05-2012, Saat:00:08, Düzenleyen: 007combatant.)
#1
Arkadaşlar Üyelere Aktivasyon Kodu Gitmiyor.

Üye oluyorum daha sonra msn'e aktivasyon kodu gelmiyor. daha önceden geliyordu bişimi değiştirdim ne olduysa artık gelmiyor. üye ol valla bırakmam diye bir eklenti ekledim. ondan üye oldum acabba omu sorunludur. yardım ederseniz sevinirim.
bnm forumum bu..
Kod:
www.bilginforum.co.nu
reklam olmasın arkadaslar ama vallaha çok yardım gerek.

birde konuları önizleme yapınca beyaz sayfa çıkıyor.. ama yeni konuyu gönder deyince normal bir şekilde gönderiyor onuda ben bozdum galiba yardım ederseniz sevinirim.
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı bilalekrem
 Tarih: 09-05-2012, Saat:22:02
#2
Forum ayarlarında değişmiş olabilir oraya baktınız mı ?
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Juniorkobe
 Tarih: 09-05-2012, Saat:22:09
#3
(09-05-2012, Saat:22:02)bilalekrem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forum ayarlarında değişmiş olabilir oraya baktınız mı ?

Ne demek istediniz tam anlamadım ?

Fatal Error şeklinde bir hata veriyor.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı EmreKarakaya
 Tarih: 09-05-2012, Saat:22:09
#4
Hocam hangi ayarla oynadığınızı hatırlatırsanız düzeletin.Olmadı üyeleri direk aktifleştirin
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Juniorkobe
 Tarih: 09-05-2012, Saat:22:11
#5
(09-05-2012, Saat:22:09)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam hangi ayarla oynadığınızı hatırlatırsanız düzeletin.Olmadı üyeleri direk aktifleştirin

Valla hiç hatırlamıyorumda üzgün 2. Sorunuma bir çözüm varmı ?

Üyeleri direk aktifleştiririmde 2.sorunumu çözemedim.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı bilalekrem
 Tarih: 09-05-2012, Saat:22:12
#6
Kardeşim resim koyarsan daha iyi olur
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Juniorkobe
 Tarih: 09-05-2012, Saat:22:19
(Son Düzenleme: 09-05-2012, Saat:22:21, Düzenleyen: Juniorkobe.)
#7
resim


İşte arkadaşlar.. konuyu önizleme yapınca böyle oluyor.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı bilalekrem
 Tarih: 09-05-2012, Saat:22:22
#8
Eklentilerin hepsini kapatıncada aynı sorun var mı ?
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Zil [1.6] Sorunum Var Yardım Edebilir misiniz ? aykutgunes 5 949 14-06-2015, Saat:15:44
Son Yorum: ReDMaD
  1.6'dan 1.8 Geçerken Oluşan Hata Acil Yardım Red0x 5 1,131 14-06-2015, Saat:15:39
Son Yorum: ReDMaD
  LOGO YARDIM darkpasha 8 1,682 08-09-2014, Saat:00:15
Son Yorum: darkpasha
  Selamun Aleyküm Forum yazısı editleme yardım darkpasha 1 1,660 07-09-2014, Saat:16:27
Son Yorum: eatik
  kayıt olurken güvenlik kodu sorusu guveniyorum 5 1,000 02-09-2014, Saat:00:04
Son Yorum: BlackCat



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi