MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Site'de Katagorilere Girince Bazan Görüntülenmiyor ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba Arkadaşlar Başlıkdada Açıkladığım Gibi Katagorilere Girdimmi İçinde Konu Olan Bölümlerde Hiç Bir Konu Bulunmadı Diyor ?
Bunu Bazen Yapıyor Ama Rahatsız Edici Bir Durum :/
Sizce Neden ?
MyBB default sef seo kullanıyorsunuz, .htaccess dosyasına gerekli kodlar ekli mi? Ayarlarınızda doğru gözükmüyor.
Ayrıca lütfen footer'a Türkçe çeviri linki ekleyiniz.
(14-03-2013, Saat:23:59)xpserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]MyBB default sef seo kullanıyorsunuz, .htaccess dosyasına gerekli kodlar ekli mi? Ayarlarınızda doğru gözükmüyor.
Ayrıca lütfen footer'a Türkçe çeviri linki ekleyiniz.

hocam bugüne kadar bir sıkıntı yokdu 1 2 gündür başladı böyle bişey.
footer kısmını hemen eklicem hocam
Ben gerekli cevabı yazdım, fakat gerekli dönüşü tam olarak yapmadınız hocam. Ayarlarınızı kontrol edin + .htaccess dosyasınıda. Host vs. değişincede bu tür sorunlar olabiliyor.
hocam iş yüzünden 2 haftadır siteyle ilgilenemiyorum .htaccess dosyası kendiliğinden bozulmadıysaki site ilk kurulumundan beri aynı ayardaydı. :/ 2 gündür felan böyle yapdı genede dediklerinizi yapıcam hocam bir işe yarar inşallah
(15-03-2013, Saat:00:31)omerbasak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hocam iş yüzünden 2 haftadır siteyle ilgilenemiyorum .htaccess dosyası kendiliğinden bozulmadıysaki site ilk kurulumundan beri aynı ayardaydı. :/ 2 gündür felan böyle yapdı genede dediklerinizi yapıcam hocam bir işe yarar inşallah

Dilerseniz, ftp + admin kp. bilgilerinizi gönderin kontrol edeyim hocam.