MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ek Dosya Hatası ???
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar mybb 1,6,9 pro "xpserkan" kullnıyorum konulara ek dosya seçip yükle dedigim zaman aşagıdaki hatayı alıyorum ne yapmalıyım halbuki yüklemeye çalıştıgım dosyalar txt & rar uzantılı ama kabul etmiyor yardımcı olursanız sevinirim..

resim
.rar eklenti tanımlaması MyBB'nin orjinalinde yok. .txt dosyası var hata aldığına göre bu dosyanın yükleme limiti düşük olabilir.
Admin Paneli / Ayarlar/ Ek Dosya Türleri sayfasında .txt limitini yükselt ve yeni .rar uzantısını .zip içeriğine bakarak oluştur.
hepsini denedim hocam olmuyor üzgün
????? yokmu bilen ???
Yüklemeye Çalıştığınız Dosya Türü Kayıtlı Deyil Admin Paneli / Ayarlar/ Ek Dosya Türleri'den rar ve txt'yi kendiniz ekleyip tekrar deneyiniz
(14-02-2013, Saat:00:55)ßyßurak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yüklemeye Çalıştığınız Dosya Türü Kayıtlı Deyil Admin Paneli / Ayarlar/ Ek Dosya Türleri'den rar ve txt'yi kendiniz ekleyip tekrar deneyiniz

hocam yukarda arkadaşda onu söylmişti ama sorun bundan kaynaklanmıyor denedim bi türlü olmadı böyle giderse bu özelligi kaldırmak zorunda kalacagım..
izin verilen dosya türlerini eklemeye çalıştığınızda hata veriyor mu?
Fttp > www , public_html > uploads > İçindeki Kolsörleri Silin sonra Aynı Klosörleri Kendiniz Terkar Oluşturun içinde bişey varsa yedek alın Sonra Uploads Klosörü İzinleri 777 yapın klosör içinde oluşturduğunuz dosyaların izinlerinide 777 yapın..

yedek alamayı unutmayın
Sayfalar: 1 2