MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Google Seo 1.6.3'den 1.6.5'e Geçiş Yapılabilir mi?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar,

Ben hala 1.6.3 seo kullanıyorum ama bugün güncellemeleri yapacam artık. 1.6.5'e geçebilir miyim? Yoksa 1.6.4'e geçip sonra mı 1.6.5'e geçeceğim?
Geçiş olmuyor bildiğim kadarıyla. Eklentinin eski versiyonunu komple siliyorsun ftp'den ve yeni versiyonun dosyalarını atıp kurulumu yapıyorsun.
Hocam emin misin?
(20-01-2013, Saat:01:40)yamyamix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam emin misin?

Evet direk 1.6.5 sürümünü kurun Açık Ağızlı Gülümseme
Son bir sorum var hocam ben forumuda güncellemedim 1608deyim daha ikisini de yapacam şimdi önce hangisini yapıyım seoyumu forum güncellemesini mi
(20-01-2013, Saat:01:47)yamyamix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Son bir sorum var hocam ben forumuda güncellemedim 1608deyim daha ikisini de yapacam şimdi önce hangisini yapıyım seoyumu forum güncellemesini mi

Seo'yu kaldırın, forumu güncelleyin sonra seo'yu tekrar kurun Süper
Konuları biraz dikkatli okuyun arkadaşlar. Her sürümde detaylı olarak yazıyoruz yapılması gerekenleri..

Alıntı:Dikkat-Uyarı-Kural Hatırlatma: Google-Seo v1.6.3 Dahili url link - Internal link veya Google-Seo v1.6.4 Dahili url link - Internal link sürümlerinden Güncelleme/geçiş yapmadan önce, her ihtimale karşı mutlaka (Full Backup) yedeğinizi almayı unutmayın.
Güncelleme yapmak için; eski sürüme ait dosyaları ftp'den silin ve yeni sürüm dosyalarını yükleyin.
Daha sonra eski sürümdeki tüm ayarlarınızı aynı şekilde yeni sürüm içinde uygulayın. (Özellikle URL ayarlarınızın aynı olmasına dikkat ediniz.)
URL ayarlarınız aynı olmaz ise, google index kırılmaları ile karşılaşırsınız..!
Eğer kullanmış olduğunuz PluginLibray eklentisinin sürümü eski ise, onuda ftp./inc/plugins klasöründen silip paket içindeki son versiyonu yükleyin. (Gerçi indirmiş olduğunuz paketi komple import edince eski dosyaları yenisi ile değiştirecektir fakat, siz yinede eski ne varsa silin ve yenileri yükleyin, üzerine atmaya çalışmayın çünkü, bazen bazı sunucularda dosya üzerine yükleme yapınca dosya güncelleme/yenileme işlemini tam olarak yapamayabiliyor.. Göz kırpma )

http://mybbdepo.com/mybb-google-seo-plug...onusu.html

http://destek.mybb.com.tr/showthread.php?tid=12295