MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MCTR Sonunda Açılıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Merhaba Arkadaşlar

Büyük Bir Hasret Ve Özlemle Beklediğiniz MCTR açılıyor.Açılış Tarihini Serkan Hocam 1 Eylül Olarak Belirledi.Serkan Hocamın Yaptığı Açıklama Şöyle

Alıntı:MCTR 1 eylül gecesi, Beta olarak MyBB kullanıcılarına hizmet vermeye hazırlanıyor. Beta aşaması yaklaşık olarak 1 ay kadar sürecek, bu 1 aylık süreç içerisinde tüm kullanıcıların, konu açma ve yorum yazma vb. gibi tüm izinleri kapalı kalacaktır. Ancak, forumdan yararlanabilinmesi için ziyaretçilerde dahil olmak üzere eklenti indirmeleri serbest bırakılacaktır ve forumdaki premium bölümler hariç diğer tüm bölümlerde dolaşılabilecek duruma gelecektir..
1 aylık beta hizmet çalışmaları başarı ile tamamlandıktan sonra, tüm kullanıcı izinleri tekrar bazı kısıtlamalar hariç açılacaktır.

Yorumla: http://www.facebook.com/MyBBGrup/posts/504386766256835

Herşeye rağmen; bizleri tekrar tekrar sabırla beklediğiniz ve anlayışınız için teşekkürler..

Tek Yürek,
------------------------
MCTR TEAM, Gururla hizmet kapılarını aralıyor..

Hayırlı Ve Uğurlu Olsun
Öncelik bu açılış cümleten hayırlara vesile olur inş.

Açılış ve site durumu hakkında bu konu üzerinden biraz daha detay vererek, takipçilerimizi aydınlatmanın iyi olacağını düşündüm..

Bildiğiniz gibi MCTR uzun süredir onarım + bakım & geliştirme çalışmalarından dolayı kapalı durumda kaldı. Bu kapanış süreci boyunca zaman zaman bazı ters tepkiler ile karşı karşıya gelinsede, yine bu zamanla birçok kişi tarafından anlayış göstergesi olarak geri dönüş yaptı ve tabi zaman zamanda kınamalar oldu.
Her ne kadar bunlar yaşansada biliyorum ki, kimse keyfine bu şekilde tepki yapmaz, sonuç olarak onlarında sorunları vardı ve çözüm arayışları içindeydiler.. Buradan bu süreç boyunca vermiş olduğumuz rahatsızlık ve arşivsiz bıraktığımız için tüm MyBB kullanıcılarından ayrı ayrı özrü borç biliriz ve telafisi içinde elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isterim..

Sitede şuanki mevcut duyuruda yazanlar, yukarıdaki konuda alıntı yapıldığı gibidir ve biraz daha detaylara yer verelim..

MCTR ilk etapta Beta olarak yaklaşık 1 ay kadar daha kullanıcı izinleri kapalı bir şekilde devam edecektir. Konu açma ve yorum yazma gibi klasik diğer izinler kapalı ancak , ziyaretçilerde dahil olmak üzere tüm herkese eklenti indirmeleri + arama yapmaları ve forumdaki aktif tüm bölümlerde dolaşmaları serbest olacaktır. Bu sayede Mevcut site arşivinden destek hizmeti alamasanızda arama yolu ile çözüme ulaşmış konular sayesinde yararlanmış olacaksınız.

Peki kullanıcı izinleri neden kapalı kalacak?

Kullanıcı izinlerinin kapalı olmasının sebebi; bazı bölümlerde yeni adını XsBB olarak belirlemiş olduğumuz plugin sisteminin daha kolay entegre edilebilmesi içindir. Şuanki durumda bu sistemin sadece teması entegreli olarak hizmete girecektir. Sistem ile tema çalışmaları tıpkı kılıf giydirme gibi yapılacağından dolayı izinlerinde kapalı olması gerekiyor, eğer kapalı olmaz ise karışıklık yaşanacağından ve bu karışlık ile boğuşma safasına girerken izinler açık olsa bile destek alma konusunda sizlerde sıkıntıya gireceksiniz hal böyle iken sitenin yeni sürece geçme süresi uzayacaktır..

Destek sistemindeki sınırları ve yenilikleri en üst seviyeye kadar çekiyoruz.
Destek sistemi 2 ayrı kola ayrılacağı için plugin desteği ile yine destek bölümüne özel bazı ek kolaylık ve köprü bağlatıları eklenecek.
Örnek; sorun çözülmüş ise, doğru verilen cevap üzerine bağlı olan eklenti ve mod aracı ile konu direkt arşiv bölümüne konu ön eki ile beraber taşınabilecek..

Tema paylaşımı için yine ek köprü bağlatıları olacak.
Örneğin; bir kullanıcı free tema paylaştı ve bu temanın galeriye eklenmesini istiyor , konuyu açarken veya açtıktan sonra temasının galeriyede eklenmesini taleb edebilecek..

Örnek 2; bir kullanıcı tema satış bölümüne konu açıyorsa aynı şekilde bu konuyu shop sayfasında yayınlanması içinde bildirim göndermesi gibi bazı ek modlar ve kısayol bağlatıları köprü şeklinde entegre edilecektir..

webmaster araçlarınıda düşündük.
Bildiğiniz gibi MyBB için destek veriyoruz, ancak bununla beraber webmaster bölümlerimizde mevcut, birde araçlarımız olsun diyerek hizmetteki sınırı daha üst seviyelere taşıyoruz,ws araçları olarak yaklaşık 50 küsür araç mevcut..

Gündemi ve duyurları daha iyi takip edebileceksiniz.
Sitedeki son haberleri, genel mybb duyurularını + son gelişlemeleri + ipuçları + tavsiye bağlantıları ve manşet konuları elinizin altında gibi kolayca görüp erişebileceksiniz..

Değişimi buraya yazmakla sanırım satırlar yetmez ancak yinede bilgi vermeden geçemedim, emin olun herşey daha güzel ve daha düzenli bir şekilde MCTR TEAM kesintisiz olarak geri dönüyor...
Hayırlı Olur İnşallah 1 Eylülü Sabırsızlıkla Bekliyorum Gülümseme
Yenilik varmı hocam bayağı
Süper olcak bu valla.
herşeyin hayırlısını diliyorum bu zamana kadar bize destek veren xpserkan ve ekibine sonsuz teşekkürler diliyorum. Onların sayesinde mybb öğrendik biz.
(30-08-2012, Saat:02:22)xpserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Destek sistemindeki sınırları ve yenilikleri en üst seviyeye kadar çekiyoruz.
Destek sistemi 2 ayrı kola ayrılacağı için plugin desteği ile yine destek bölümüne özel bazı ek kolaylık ve köprü bağlatıları eklenecek.
Örnek; sorun çözülmüş ise, doğru verilen cevap üzerine bağlı olan eklenti ve mod aracı ile konu direkt arşiv bölümüne konu ön eki ile beraber taşınabilecek..
Buna ilaveten mybb.com'un uyguladığı doğru cevabın renginin faklı olması gibi uygulama yapılabilir..

Örnek Link:
Kod:
http://community.mybb.com/thread-125245.html
hayırlısı olsun
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11