MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Logitech'ten suya dayanıklı klavye
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Logitech'ten suya dayanıklı klavye
Klavyenizin tuşlarının arası toz ve kirden geçilmiyor mu? İşte bu sorunu kökünden çözen yeni klavye!

resim

Logitech PC klavye ailesinin en yeni üyesi Logitech Washable Keyboard K310, şık ve ince tasarımıyla dikkat çekerken ayrıca su ile rahatça yıkanıp temizlenme özelliği ile hijyenik bir konfor sunuyor.

USB kablosu hariç olmak üzere 28 cm'lik derinliğe kadar suda yıkanarak temizlenebilen Logitech Washable Keyboard K310, klavyenin arkasında bulunan su tahliye kanalları sayesinde kolayca kuruyor. Tuş karakterleri, harflerin yıkama esnasında silinmemesi için lazer baskılı ve UV kaplıdır.

Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, K310 ile ilgili değerlendirmesinde; "Ne kadar dikkatli olursak olalım, zaman zaman hepimiz klavye üzerine bir fincan kahve ya da su döküp panik yaşamışızdır. Logitech Washable Keyboard K310, bu tatsız sürprizlerin yaratacağı zararı ortadan kaldırdığı gibi, kolay temizleme özelliği ile klavyenizin uzun süre yeni görünmesini ve hijyenik olmasını sağlıyor" dedi.

Dayanıklılığı ve rahat kullanımıyla öne çıkan Logitech Washable Keyboard K310, modern tasarımı ile bilgisayarınızı tamamlıyor. Beş milyon vuruşa kadar dayanıklı tuş takımına sahip olan K310, Windows XP, Windows Vista ve Windows 7 ile uyumlu. Klavye üzerinde, internet erişimi, e-posta ve ses gibi birçok uygulamayı tek bir tuşla açmayı sağlayan 12 kısa yol tuşu bulunuyor. Hayatı daha da kolaylaştırmak için, herhangi bir yazılım gerektirmeyen Logitech Washable Keyboard K310'u kutusundan çıkardıktan sonra bilgisayara bağlayıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
benımkını hortumla yıkıyorum Forever mk300 D
(23-08-2012, Saat:09:31)kadir6185 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]benımkını hortumla yıkıyorum Forever mk300 D

bundan almak lazım bir tane Açık Ağızlı Gülümseme