MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Host siteleri
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Herkese Selam, benim host aldığım sitelerde güvenlik ne kadardır? Sunucuyu kapattıklarında ulaşamayağım host sahiplerine parayla bunu yaptırabilirler mi?

Host sitesinin sitemle ilgili elindeki yetkiler nelerdir?
Bunları Sunucu Sahibine Söyleceksiniz Son Sorunuz Olarak BÜtün Yetkliler Sunucundadır Cünkü Forumu O Kuruyor İStediği Zaman Herseyi Yapabilir.
eyv sağol inş sağlam bir host şirketi seçerim..
İsterseniz Size Verebilirm Host Sirketi Orda Claısıyorum Gibi Bende.
http://www.birbilenhost.com/linux-hosting.php İstediğiniz Bİ paket Varsa Gelin Söyleyin İndirim Yaparım Yıllık Deil Aylıkda Ayarlayabilirim.
Hostgator daha güvenilir geldi indirim kuponları da kolay bulunuyor.bilemiyorum Linux Özel aylık Paket güzelmiş ama
Türkiye Lokasyon'lu Host & Sunucu Almak İstiyorsanız NetInternet'i Öneririm. Fiyatları Uygun ve 7/24 Destek Sağlıyorlar. Şahsen Ben Orayı Kullanıyorum ve Çok Memnunum. Kullanıcının Sorununa Göre Ana Hosting Makinası Bile 0'dan Ayarlama Yapıyorlar. (Ben Yaptırmıştım Açık Ağızlı Gülümseme)
(10-08-2012, Saat:20:12)DragneeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Türkiye Lokasyon'lu Host & Sunucu Almak İstiyorsanız NetInternet'i Öneririm. Fiyatları Uygun ve 7/24 Destek Sağlıyorlar. Şahsen Ben Orayı Kullanıyorum ve Çok Memnunum. Kullanıcının Sorununa Göre Ana Hosting Makinası Bile 0'dan Ayarlama Yapıyorlar. (Ben Yaptırmıştım Açık Ağızlı Gülümseme)

Host makinesini 0'dan ayarlama Güzelmiş Açık Ağızlı Gülümseme zira paketlerede bakmayı seviyorum.