MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Forum İçerisinden Normal Kullanıcı Panelini Açamıyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar ben örneğin forumuma normal kullanıcı olarak üye oluyorum ve kullanıcı ayarlaarını yapmak istiyorum profil resmi değiştirme şifre vs. fakat resim 1 de gördüğünüz alana tıkladığım zaman sadece resim 2 de olan şey oluyor başka bir işlem gerçekleşmiyor sayfa boyutunu küçültüğüm zaman ekranın sol alt köşesinde bir kutucuğun açıldığını fakettim resim 3 deki gibi bunu nasıl düzeltenbilirim teşekkür ederim.

buton kodu: <a href="member.php?action=profile&amp;uid=1" onclick="$('#member_modal').modal({ fadeDuration: 250, keepelement: true, zIndex: (typeof modal_zindex !== 'undefined' ? modal_zindex : 9999) }); return false;" class="username"><i class="fa fa-cog" aria-hidden="true"></i>yonetim</a>
resim
resim
resim
Merhaba,

Bu bir mybb sorunu değil, tema ile alakalı bir sorun. Bildiğim kadarıyla kullandığınız tema ücretli bir temadır bu yüzden temanın yapımcısından destek istemeniz en doğrusu olacaktır. Tema ücretsiz bir tema olsa idi yardımcı olabilirdik ancak temanın içeriğini, kodlama yapısını, kullanılan materyalleri bilmediğimizden çözüm önerisi üretemeyiz.

Bariz bilinen, daha önce yaşanmış bir mybb sorunu değil.