MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mybb 1.8 arama açığı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar,
Forum üzerinde özel bir kategori oluşturduk sadece yönetime özel; bu odalarıda üyelere kapattık . Normal şartlarda üye burayı göremiyor ama forum üzerinde arama yaptıgında aradıgı kelime o özel oda da varsa eğer o konuyuda üyenin önüne getiriyor hatta konuyu açıp okuyabiliyorda.
daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldumu ? olduysa nasıl çözdü yardım ederseniz seviniriz . nette araştırdık bulamadık .
özel kategoriyi üyelerin okumasına misafirlerin okumasına engel atabilirsin kategori ayarlarından
(31-07-2016, Saat:22:05)axton Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]özel kategoriyi üyelerin okumasına misafirlerin okumasına engel atabilirsin kategori ayarlarından

kardeşim,konuda da dediğim gibi zaten üyelere kapalı engelli. üye forumda o bölümü zaten görmüyor sadece yetkililer görüyor ama üye diyelimki "123" şeklinde FORUMDA ARAMA yaptı eğer yönetim odasında "123" şeklinde konu başlıgı yada içeriği varsa o konuyu görebiliyor açıp okuyabiliyor,sorun bu.yani o bölümü arama sonuçlarında görüyor/okuyor normalde görmüyor.
MyBB sürümünüzü 1.8.x şeklinde yazarmısınız.
(31-07-2016, Saat:22:16)coderix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]MyBB sürümünüzü 1.8.x şeklinde yazarmısınız.

Sürüm: 1.8.7
Şifre koyabilirsin.Kesin çözum olmaz ama pc gecersem goz atarim.
(31-07-2016, Saat:22:20)xThetis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şifre koyabilirsin.Kesin çözum olmaz ama pc gecersem goz atarim.

Sağol dostum Gülümseme ama mutlaka bir çözümü vardır diye düşünüyorum yani olmalı Gülümseme
Ortada bir açık olduğunu sanmıyorum. Forum izinlerini eksik yapmışsınız. Forumu görüntülemekten men etmek yetmez aynı zamanda konuları da göremez yapmak gerekli. Forum izinlerini tekrardan düzenlemenizi öneririm.
Sayfalar: 1 2