MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Börtü Böcek Tema 1.6 + PSD
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
isim Tema ismi: Börtü Böcek
User Tema Sahibi (MyBB 1.2): @ntijen
Versiyon Temayı MyBB 1.6 Versiyon Uyarlama: MyPoweR
Araç-Test Temanın Çalıştığı Versiyonlar: MyBB 1.6
Resim-Grafik Tema Önizleme Resimleri:
Anasayfa - 1
resim
Anasayfa - 2
resim
Anasayfa - 3
resim
Anasayfa - 4
resim
Anasayfa - 5
resim
Forum Görüntüleme
resim
Konu Görüntüleme
resim
"Yeni Konu Aç" Bölümü
resim

Eklenti-Plugin Temanın Kurulumu:
  1. Öncelikle dosyayı bilgisayarınıza indirin ve dosyaları masaüstünüze çıkartın.
  2. "bortubocek" adlı klasörü ftp aracılığıyla "images" klasörünüzün içine atın.
  3. "Börtü-Böcek-1.6.xml" adlı dosyayı ise ; Admin KP > Temalar > Tema Yükle kısmında "Gözat" butonuna basıp xml dosyamızı seçiyoruz ve Temamızı Yüklüyoruz.
  4. Eğer Logoyu nasıl değiştireceğim diyorsanız "Logo Dosyaları" adlı klasörü açınız. "BortuBocek-Logo.psd" logomuzun psd dosyasıdır. "BortuBocek-BoşLogo.png" logomuzun üstünde yazılar yokken(boş) halidir. "logo.png" ise şuan temadaki logodur. Logo düzenlemenizi yaptıktan sonra ftp aracılığıyla "images/bortubocek" klasörünün içine "logo.png" biçiminde gönderin.

Bilgi-Kaynak Tema Bilgileri: "Anasayfa - 1" resminde görülen menünün linklerini temanızın "header" adlı şablonundan düzenlemeyi unutmayın. "Anasayfa - 2" ve "Anasayfa - 3" resimlerine bakılacak olursa hoşgeldin panelinde aşağı açılır menüler kullanılmıştır, temaya daha hoş bir anlam yüklenmiştir. Ayrıca, temanın bazı buton eksiklikleri vardı, onları da yeni buton tasarlayarak gidermeye çalıştım.

:ekle: NOT: Neden bu kadar uzun konuştunuz? diye soruyorsanız; bu tema 1.2 sürümüne aitti. Çoğu MyBB kullanıcısı 1.4 sürümüne uyarlanmasını istiyordu ama kimse uyarlamamıştı. Bende 1.6 sürümüyle beraber sizlere bu temayı 1.6 sürümüne çevirerek hediye ediyorum. Bu iş o kadar da kolay olmadı tabi ki. Çünkü, tema sistemi 1.4 ile çok değişmişti. Bu yüzden bu tema 1.2 sürümüne ait olduğu için 1.6 sürümüne yükseltmek biraz zamanımı aldı. Ayrıca bir sürü kodlama hatasını giderdim. Bu tema şuanda kullanılabilecek en iyi durumdadır.


Web Site Link Demo siteler: http://tema.mybbtema.net adresine giderek sağ alt köşedeki hızlı tema değiştir kısmından "Börtü Böcek 1.6" temasını seçerek canlı canlı görüntüleyeblirsiniz. ( K.Adı: Demo , Şifre: 123456 )



Kod:
Dosya Şifresi: MyPoweR

Güle güle kullanın. :onayla: Herkese kolay gelsin. Gülümseme
Saygılarımla, İzzet Bağçe.

Alıntı Kaynak : mybbdestek.com
klasörümü yoksa içindekilerinimi atacağız?

klasörü atıyormuşuz Açık Ağızlı Gülümseme
tesekkurler dostum aldım bunuSüper