MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Adsense Hala Kabul Etmiyor !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar sitemi google adsense hala kabul etmiyor neredeyse 100 özgün konu var sitede fakat hala kabul etmiyor sitem aşağıda.
Google Politikalarıyla Uyumlu Değil :
Kod:
    AdSense başvurunuzun durumu

Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Aşağıda listelenen bir nedenden veya program politikalarımızda listelenen farklı bir nedenden dolayı şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Aşağıdaki bilgileri inceleyerek sitenizde gerekli değişiklikleri yapmanızı öneririz.

Sitenizin kullanıcı deneyimini geliştirmeniz gerekmektedir.
Kullanıcılar ve reklamverenler için iyi bir deneyim sağlanabilmesi için, AdSense programına katılan yayıncıların Web Yöneticisi Kalite yönergelerine uymaları gerekir. Bu yönergeler, kullanıcılarınıza olumlu bir deneyim sağlamanıza yardımcı olabilecek çeşitli ipuçları sunar. Beş kullanıcı deneyimi ilkesinin açıklandığı bu AdSense blog yayınında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Bu ilkelerin uygulanması, sitenizdeki kullanıcılara mükemmel bir deneyim sunmanıza yardımcı olacaktır.

Siteniz politikalarımızla uyumlu olmayan bir sohbet sitesidir.
Yayıncılar, çeşitli reklam yerleşimleri ve reklam biçimleriyle denemeler yapmaları için teşvik edilir. Ancak, program politikalarımızda belirttiğimiz gibi, AdSense yayıncıları, sohbet programlarına reklam kodu, arama kutuları veya arama sonuçları yerleştiremez. Bu kapsam, anlık mesajlaşma (IM) uygulamalarını, sohbet sitelerini ve dinamik içerik barındıran diğer sayfaları içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir.

Google ürün politikalarının ihlaline teşvik eden tüm içeriği kaldırmanız gerekir.
Yayıncılar, Google ürün politikaları zorunluluklarını bertaraf etmesi için kullanıcılara araçlar sunamaz (ör. kullanıcıların YouTube videolarını indirmesine olanak sağlamak) veya Google AdSense politikalarını ihlal etmeye teşvik edemez. Ayrıca yayıncılar, açık iznimiz olmadan logo ve ekran görüntüleri gibi Google marka özelliklerini veya diğer ayırt edici özellikleri kullanamaz. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen içerik politikalarımızı inceleyin.

Siteniz dönem ödevlerinin satışı ve dağıtımı ile ilgili.
Yayıncılarımıza ait sitelerin yararlı ve bilgilendirici içeriğe sahip olduğunu görmekten memnuniyet duyarız. Ancak, program politikalarımızda belirtildiği gibi, dönem ödevlerinin veya yasal olmayan, yasa dışı etkinlikleri tanıtan ya da başkalarının yasal haklarını ihlal eden içeriğin satışına veya dağıtımına izin verilmez.
---------------------
Başvurunuzu güncellemek ve yeniden göndermek için, lütfen google.com/adsense adresini ziyaret edin ve başvurunuzla birlikte gönderdiğiniz e-posta adresi ile şifreyi kullanarak oturum açın. Uzmanlarımız hesabınızın program politikalarımıza uygun olup olmadığını inceleyeceği için, lütfen başvurunuzu yeniden göndermeden önce yukarıda listelenen sorunların tümünü çözdüğünüzden emin olun.
Daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezimizi ziyaret edebilir veya yayıncıların en iyi AdSense uygulamalarını paylaştığı AdSense Yardım Forumu'nda arama yapabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi




Sitem:
Kod:
www.bilenesoracaksin.com
Boşuna tekrar tekrar başvurma, adsense artık forum sitelerini kabul etmiyor.
Olmuyorsa olmuyordur.
(21-01-2016, Saat:20:56)Xray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Boşuna tekrar tekrar başvurma, adsense artık forum sitelerini kabul etmiyor.


Kabul ediyor bunu kim dedi ?
(21-01-2016, Saat:21:11)Lunaci[TR] Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(21-01-2016, Saat:20:56)Xray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Boşuna tekrar tekrar başvurma, adsense artık forum sitelerini kabul etmiyor.


Kabul ediyor bunu kim dedi ?

Aynısını adsense yardım ekibine bende demiştim, forum sitelerinde gördüğün adsense reklamları, doğrudan değil partnerleri tarafından yayınlanıyor. Yani adsenseden alıpda reklam koyamazsın, ama adsense ile çalışan bir partnerden reklam alabilirsin.
Nasıl kabul etmiyor ya mybb forumlar ve diğer forumlarda bir sürü reklam gördüm ben tr.mybb.com'da da var
kardeş adsense bir siteye bir kere hayır dedimi kolay kolay o site iflah olmaz senin yerinde olsam bir blog sitesi açardım makineli tüfek gibi özgün içerik girer 1-2 ay sonra başvuru yapardım sonrada forumunu rahatlıkla adsenseye ekleyebilirdin.
Açık Ağızlı Gülümseme Arkadaşlar yazdıklarımı okumuyormusunuz, yoksa toplanıp bize şakamı yapıyonuz?


"Adsense forum sitelerini kabul etmiyor"

Adsense reklamı gördüğünüz forumlar, doğrudan adsense tarafından değil partnerleri aracılığıyla yayınlanır.

Hala anlayamayan varmı?
Sayfalar: 1 2