MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Harika Bir İndex Tasarımı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba Arkadaşlar,

Bu index tasarımını 2.5 sene asalak.org diye mybb tabanlı forum sitem vardı, orada kullandım. Ama bu index tasarımını SMF destek sitesinden bir arkadaşa yaptırmıştım. Çünkü mybb’den önce 3 – 5 gün smf maceram olmuştu. İnanın arkadaşı hatırlamıyorum. Yani işin özü bu index bana nasıl geldi, nasıl yaptırdım, kime yaptırdım tam olarak hatırlamıyorum. Forum sitemi de 1 sene önce kapatmıştım. Yani bu indexin en az 4 senelik bir mazisi var. Arşivimi karıştırırken karşıma çıktı ve madem kullanmayım paylaşayım dedim.


İndexten Resimler



resim



resim





İndex Hakkında Bilgiler




Bu indexi kurduğunuzda sürekli duracak özel günlere göre sadece orta alandaki resimleri değiştireceksiniz. Örneğim orta alan resmine orta.png diye isim verdiniz oraya ftp’den indexin images klasörüne orta.png isminde hangi resmi atarsanız otomatikman orada görünecek yapacağınız başka bir şey yok. Orta alanın bir özelliği ise hangi büyüklükte resim atarsanız atın kendini orta alana göre boyutlandırıyor.




İndex Kurulumu




Rar’dan çıkan index dosyasını ve index.html dosyanızı sitenizin kök dizinine atın. Bu kadar.

NOT: İndexin logosunu değiştirmek için images dosyasında bulunan 366×277 boyutlarında bg3.png transparan resim atmanız gerekiyor. 




DEMO – İNDİR
eline sağlık dostum
Güzel olmuş kardeşim eline sağlık

Forum sitemde kullanacağım büyük ihtimal Gülümseme