MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Güngör Premium Tema V2
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
KONU SİLİNSİN. 
Bence fena değil. Gülümseme
Tema'nın ss'leri online-torrent.com'a aittir. Tema Online-Torrent.com üzerinde yüklenip editlenip paylaşıma sunulmuş.
(26-08-2015, Saat:11:49)efsanecar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tema'nın ss'leri online-torrent.com'a aittir. Tema Online-Torrent.com üzerinde yüklenip editlenip paylaşıma sunulmuş.

Evet tema birzat oraya hediyemdir. Oranın sahibi #Root arkadaşımdır emekleride vardır bazı bölümlerini beraber editledik. İyi günler. 
kardeş sen buna güngor demişsinde bu bildiğin forumcamp temasının berbatlaştırılmış hali ?
(26-08-2015, Saat:12:54)Relay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kardeş sen buna güngor demişsinde bu bildiğin forumcamp temasının berbatlaştırılmış hali ?

"Sizlere Editlediğim Temayı" YAZMIŞ ARKADAŞ. Herhangi bir benimseme vs olay yok.
(26-08-2015, Saat:13:12)efsanecar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(26-08-2015, Saat:12:54)Relay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kardeş sen buna güngor demişsinde bu bildiğin forumcamp temasının berbatlaştırılmış hali ?

"Sizlere Editlediğim Temayı" YAZMIŞ ARKADAŞ. Herhangi bir benimseme vs olay yok.

Lütfen konumu balatmayiniz. Temayı dediğiniz siteye benim verdiğimin kanıtları var. Kurucusu birzat arkadaşım benden istedi bende temayı verdim. 1 hafta geçti  bendr herkeze paylaşmayı tercih ettim. Üstelik sitedeki belitleri yerleri birzat kendim yaptım. Sizin için Seçtiklerimiz. + Müzik + 1.6 uyarlama  vs...

Ek olarak onun yaptığı hiç birşey sizverdigim temada yoktur ona verdiğim 'i size verdim yanı onun sitesinden alma olayida yoktur admin kayıtları bakılarak anlaşıla bilinir. 

Buyrun dediğiniz sitenin benden temayı istediği resmi ;


http://i.hizliresim.com/OZD5Jz.png


Tabiki kendi editledigi yerlerde var kendi sitesinde  kategori icnon vs.. Ancak onlar paylastigim linkte yoktur. Ama yinede ismini emegi gecenler kismina yazdim. Her neyse bundan sonra konuyu balatmayiniz !!
Kardeşim milletin sitesinden banane ? ben onları kastetmedimki.
Forumcamp teması dedim. ki bu tema forumcamp temasının editi. Bu tema w@reze düşürülmüş bir tema. Siteye özel tema ve warez temayı editleyip bize sunmuşsun anladığım kadarıyla.

MDPde w@rez tema paylaşımı yasak. Ayrıca temalarda ufak oynamalar yaparak paylaşmaktan vazgeçin.

Birde, buralarda linkler paylaşarak sitenize user çekebileceğinizi zannetmiyorum, bir kereliğine mahsus tekil hit alabilirsiniz tamam ama Açık Ağızlı Gülümseme