MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MyBB.Com.TR Hakkında
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ben daha MyBB'ye çok çok yeni başlamıştım bir zamanlar MyBBDepo.Com yerine MyBB.Com.TR vardı ve harika bir ortamı vardı herşey güzeldi peki ne olduda şimdi ortam bozuldu ? Yani eski MyBB.Com.TR bildiğime göre kapanmış, açılacak mı peki ? Bunu bilmek istiyorum.

Teşekkürler.
Sanırsam açılmayacak . Ama oradaki bir kaç yetkili yeni bir destek sitesi açabilirmiş 
(22-07-2015, Saat:01:12)nonanik123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sanırsam açılmayacak . Ama oradaki bir kaç yetkili yeni bir destek sitesi açabilirmiş 

Bu gerçekten iyi olur . MDP aktif bir forum olmadığı için zevki çıkmıyor , yeni forum müthiş olur Gülümseme
Biz 2 yil boyunca ha açıldı ha açılacak diye bekledik. Girerdik orada bi bar vardı yapillanlari yüzde olarak gösterirdi onu izlerdik. Sonra açıldı 1 gün geçti geri kapandı aynı terane gene devam ediyor o günden beri.
Hala güya açılacak deniyor ama belli ki serkan hocanin kişisel veya değil bilgim yok sorunları el vermiyor.
Zaten açılmasına imkan da vermiyorum artık. Çünkü mctr kapalı kalsada serkan hoca surekli guncellemeleri buraya girip kendi paylaşirdi. Galiba son 1 yıldır ona da ara verdi. Ha güncellemeleri kendi çeviriyordur vs orasını bilemiyorum.
Benim beklediğim serkan hoca bu sisteme ne kadar emek vermiş olsa da yeni ve kaliteli birileri şart. O zaman da bunu dediğimde bana anlatip öğretmesi fln uzun sürer gibi tonlarca bahane surduler. Emin olun bu sisteme gönül veren onca arkadaştan en iyi yapacağını düşündüğü birine/birilerine en ufak detayına kadar ogretse şu an mctr tekrar aktif olur Serkan hoca kadar olmasa da ona yakın derece de bilgi ve geliştirmek adına yararlı birileri çıkardı.
Ama mybb bitiyor arkadaşlar. Resmi forum bile aktifligini yitirdi. Kaldı ki bu MDP nasıl ayakta dursun. Mctr olsa bi umut var derdik çünkü mybb kullanan bir çok site mctr sayesinde kullanmaya başladı.
Öncelikle merhaba herkese,

MCTR uzun zamandır kapalı, çok uzun zamandır. Ama neden kapalı? MCTR ye yapılanlar basit bir siteye yapılanlardan tamamen farklıdır. Ben bizzat serkan abinin evine gidip gelişen mctr yi yani serkan abinin bize sunucağı mctr nin bir kısmını gördüm canlı olarak ve gördüklerim sistem sahiplerini bile kıskandıracak cinsten geliştirmelerdi. Her ağızdan bir laf çıkıyor. MCTR açılmayacak, açamazlar, yeni destek sitesi gelicek, mdp den devam edilecek, xpserkan artık yok vs. vs. Arkadaşlar google'a girip mybb yazdığınızda mctr hala ilk başta çıkıyorsa site kapalı olduğu halde günlük hiti sunucunun çökmesine neden oluyorsa ne xpserkan gitmiştir ne mctr kapanmıştır. Bu ikisinin olmasına sevinecek insanlar daha çok bekleyecekler. Hepimizin özel hayatı var. Serkan abimizinde öyle ayrıyetten para kendiliğinden girmiyor kimsenin cebine hepimiz gibi serkan abininde ailesi var ve ailesine bakmak zorunda. Bu adam mctr ile uğraşırken aynı zamanda piyasada evini geçindirecek işlerde alıyor. Yani sabahtan akşama kadar mctr ile uğraşmıyor.

Güncellemelere gelecek olursak xpserkan mctr de yayınlıyor gerekli güncellemeleri bunu mctr nin yavaş yavaş geri dönmesi olarak algılayabilirsiniz. Çünkü daha önceden mctr ye hiç konu açılmıyordu. Şuan mctr ekibine konu açma yetkisi verildi. Kimse merak etmesin mctr açılıcak ALLAH'ın izni ile açılınca da mybb.com ekibi xpserkana sen al sistemi bizi bulaştırma biz gidip bu işi öğrenelim diye mail atarlarsa şaşırmam Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme

Kısa kesecek olursak mctr açılıcak er yada geç açılıcak kimse merak etmesin. Herkese iyi günler.  Süper