MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: uzun yazılan konular forum görüntülerken biryerden sonra kesiliyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
karakter limiti olan 85 i yükselttim istediğim kadar uzun başlık girebiliyorum ama forumda görüntülenmiyor bir kısımdan sonrası ne yapmam gerekli acaba



Site Adresi : www.pvpdiyari.com
version: 1.8.5 tr paket
eklenti:kurulu eklentim yok
hata: resimde işaretlediğim yerdeki yazı aslında daha uzun ama devamı gözükmüyor
resim: resim
Site ? kullandığın mybb sürümü ? tam olarak soru/sorununuz ne resimle veya detaylı bir şekilde anlatın ki çözüme kavuşturalım.
kusura bakma daha acemiyimde 1.8.5 türkçe paket
resim
Şimdi şöyle forumların isimleri çok fazla uzun olduğu zaman sistem otomatik kesmekte. Uzun forum başlıklarıda sitenizin seosu ve sıralaması için uzun başlık pek tercih edilmez ki google aramalarında da sadece belli bir kısmı çıkacaktır. Ancak kullanıcılarınız içinde sorun teşkil etmeyecektir forumun üstüne geldiğinizde bir süre bekledikten sonra title olarak forumun ismi eksiksiz tam çıkacaktır.

Onun dışında temanızda düzenlemeler yaparak o alanı kendize göre özelleştirebilirsiniz.
(09-07-2015, Saat:23:11)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şimdi şöyle forumların isimleri çok fazla uzun olduğu zaman sistem otomatik kesmekte. Uzun forum başlıklarıda sitenizin seosu ve sıralaması için uzun başlık pek tercih edilmez ki google aramalarında da sadece belli bir kısmı çıkacaktır. Ancak kullanıcılarınız içinde sorun teşkil etmeyecektir forumun üstüne geldiğinizde bir süre bekledikten sonra title olarak forumun ismi eksiksiz tam çıkacaktır.

Onun dışında temanızda düzenlemeler yaparak o alanı kendize göre özelleştirebilirsiniz.

peki temadan nasıl değiştirebilirim o konuyu tarif edermisin benim için önemli çünkü