MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Allah Rızası İçin Mybb Kuracak Kişiler Arıyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Lütfen Allah Rızası İçin Mybb Kuracak Kardeşimlerim Var Mı ? Kim Kurarsa Hergün Onun için Doğa Edicem Lütfen Mahcup
Eğer bu kadar acemi iseniz internette hazır forum veren yerlerden alın şimdilik derim Kararsız
arkadaş mybb yi bizim kurabilmemiz için veritabanına girmmiz gerekli ayrıca biz kurarsak admin şifresini filanda kendimiz belirlyecğimizden dolayı pek sağlıklı olmaz.biraz araştır bir çok mybb kurulumu hakkında makale ve ğitim var.
Teamla Kurulacak Ve Sonradan Sıfremı Degıstırım Lutfenn Yardım Eder Mısın ?
bn bu konuda kefil olamam size bir kaç gün sonra sorun çıkarsa kulağımı çınlatmanı istemem Açık Ağızlı Gülümseme sana önerim mybb kurulumunu anlatan konular vardı onları araştır rahatlıkla yapabilirsin.hem sn kendin bunları yapmazsannasıl öğreneceksin ki bnde hiç bilmiyordum biraz araştırdım birazda kendi bilgilerimde bu işin içinden çıktım.
Arkadaşım forumda bir sürü anlatım var. Onlara neden bakmıyorsun acaba bu kadar hazırcı olmayın lütfen. Hem şimdi bir şekilde kurdursanız bile ilerde bir sorun çıktığında yine adam mı arayacaksınız. Eğer sürekli böyle birisine yaptırmayı düşünüyorsanız bende size bomba bir tavsiye.

Hemen bu işi bırakın. Çünkü her zaman yanınızda biri olmayabilir.
Her Yolu Denedim Olmuyor FTP'ye Atıyorum http://www.sitnizadı.com/install/ Yapıyorum Yahoo Yaada MyStart Diye Tarayıcıyı Açıyor
(12-07-2012, Saat:16:14)007combatant Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşım forumda bir sürü anlatım var. Onlara neden bakmıyorsun acaba bu kadar hazırcı olmayın lütfen. Hem şimdi bir şekilde kurdursanız bile ilerde bir sorun çıktığında yine adam mı arayacaksınız. Eğer sürekli böyle birisine yaptırmayı düşünüyorsanız bende size bomba bir tavsiye.

Hemen bu işi bırakın. Çünkü her zaman yanınızda biri olmayabilir.

haklısın hocam Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme SüperSüper

(12-07-2012, Saat:16:18)Alparslan21 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Her Yolu Denedim Olmuyor FTP'ye Atıyorum http://www.sitnizadı.com/install/ Yapıyorum Yahoo Yaada MyStart Diye Tarayıcıyı Açıyor

:d tabii yönlendirir kardeşim;
siteadı.com/install/
yazan yeri kendi site adını yazacaksın örneğin;
oyun-yildiz.tk/install/ gibi yapacaksın.
şimdide oyun-yildizi.tk yazma haaa kendi siten adın neyse onu yazacaksın dikkat et. Göz kırpma
Sayfalar: 1 2