MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Henüz Yok alanına İlk konuyu sen aç linki
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar, temanın son yorumlar alanında bulunan ve sadece konu olmadığından gözüken Henüz Yok yazısının altına kullanıcıları konu açmaya teşvik etmek için İlk konuyu sen aç linki ekleyebilirsiniz. Bu özelliği eklemek için aşağıdaki anlatımı eksiksiz uygulayınız.

1) Yönetici (admin) Kontrol Paneli  → Temalar & Şablonlar → Kullandığınız temanın şablonlarından → Forum Bit Şablonlar → forumbit_depth2_forum_lastpost_never şablonuna girerek var olan tüm kodları silip aşağıdaki kodları ekliyoruz ve kaydedip çıkıyoruz.

Kod:
<div style="text-align: center;">{$lang->lastpost_never}<br />(<a rel="nofollow" href="{$mybb->settings['bburl']}/newthread.php?fid={$forum['fid']}" title="{$forum['name']}, forumunda ilk konuyu açmak için tıklayın">İlk konuyu sen aç</a>)</div>

Yaptığımız işlemlerin sonucu, ekran görüntüsü:

[attachment=1397]

Kaynak:

Kod:
http://mybbturkey.com/thread-62.html

Kolay gelsin, iyi forumlar..
eline sağlık hoş olduSüper
1.6 İçin ne yapmalıyız ?
(11-10-2014, Saat:13:10)-AkyoL- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]1.6 İçin ne yapmalıyız ?

forumbit_depth2_forum şablonunda aşağıdaki kod ile değiştirin.

Kod:
<div style="text-align: center;">{$lang->lastpost_never}</div>
siteme kullandım kod için tşk.
Çok teşekkürler
Sayın hocam şöyle birşey yapabilirmiyiz ; Mesela hiç konu açılmamış katagoriye ilk konuyu aç dedikten sonra konu açılınca bu yazı gidiyor fakat ben şöyle birşey olsun istiyorum ; konu açıldıktan sonra o yazı gitmesin orda sabit olarak kalsın ve herkes kısa yoldan orada konuyu açabilsin ? Bunu yapabilirmiyiz.
çok güzel elinize sağlık