MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Turkpress ve MyBB Entegrasyonu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Turkpress Blog Scriptini MyBB ye Entegre Etsek Çok Güzel Olmazmı ? Ayrı Bir Ekleti Yapılsa /blog Olsa ve Blog Bölümündede Paylaşım Yapabilsek. Güzel Olur.

Bkz Devamı: http://mybbdepo.com/turkpress-1-3-7-yi-m...onusu.html
(07-10-2014, Saat:19:09)osmankalhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Turkpress Blog Scriptini MyBB ye Entegre Etsek Çok Güzel Olmazmı ? Ayrı Bir Ekleti Yapılsa /blog Olsa ve Blog Bölümündede Paylaşım Yapabilsek. Güzel Olur.

Turkpress gelişmemiş bir script onun yerine wordpress ile entegre edilse daha güzel OLUR .
Turkpress Gelişmemiş Olduğu İçin Entegre Edilmesi Kolay Olur. Veritabanını Ortak Bile Kullanabilirsiniz Çünkü BasitBir Script Olduğundan Entegrasyonuda Basit Olur.
(07-10-2014, Saat:20:58)osmankalhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Turkpress Gelişmemiş Olduğu İçin Entegre Edilmesi Kolay Olur. Veritabanını Ortak Bile Kullanabilirsiniz Çünkü BasitBir Script Olduğundan Entegrasyonuda Basit Olur.

Bende hak veriyorum arkadaşa, ve kendim ve kuracağım ekip adına konuşuyorum;
MCTR Dev ekibini topladığımda yacağımız baya proje var. Bunlara bog da dahil. Herhangi bir sistemi dahil etme değil de direk kendi sistemini kendin oluşturma şeklinde. Phpmyadmin ile uğraştırmadan, ufak scriptler şeklinde yayın yapmayı düşünüyorum.

mySSI sistemini bitirdiğimde veya bitmeden de olabilir bu tarz bir proje yapacağız. Bu konuşarda bilgisi olan arkadaşlar bana ulaşırlarsa daha çabuk başlayabiliriz bu işlere Gülümseme
Turkpress'i Mybb'ye Entegre Edebilecek Arkadaşlar Varsa Buyursun Bana Özel Mesaj Atsın Bende Her Konuda Kendilerine Yardımcı Olmaya Çalışacağım.
mySSI aynı myprobb gibi bişey mi
Ben bunu kuramadım, veritabanı açtım config bilgilerini girdim ve install yaptım hata verdi. PHP5'e kurulum olmuyor mu? ki..
Ben entegre ettim de bir kaça hata var fiyatı 15 TL - Türk Lirası