MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mybb 1.8 Üyeleri , Konuları Ve Yorumları Yedekleme Nasıl Yapılır ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site [b]Site Adresi : Siteyi Şimdilik Kapattım
Versiyon MyBB Sürümü : 1.8 Mybb Sürümü
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : Hiç Bir Eklenti Kurulu Değil
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Arkadaşlar Ben Mybb 1.8 Sürümünü Kullanmaya Başladım Ama Daha Evvel Pro Paket Kullanıyordum , Yani Şimdi Sürümü 1.8 Güncelleme İle Yaptım , Bir Takım Sorunlar Ve Sıkıntılar Oluyor , Ben En İyisi Üyeleri , Konuları Ve Yorumları PhpMyAdminden Almak İstiyorum Sadece Üyelerin, Konuların Ve Yorumların Tablolarını Almak İstiyorum , Sıfır Bir Mybb 1.8 Kurulumu Yapacağım Ve Üyeleri ,Konuları Ve Yorumları PhpMyAdminden Aktaracağım , Lütfen Bilgisi Olan Yardımcı Olabilir mi , Full Yedek Almayacağım , Kimse Yalnış Anlamasın , Dediklerimi Anlaşılmıştır, Mesajımı Takip Edeceğim
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : Gerek Yoktur
Yapmak istediğiniz saha sıkıntılı ve uğraştırıcı bir işlemdir. Çünkü neredeyse bütün tablolar birbirleriyle ilişkili durumda. Bundan dolayı 1.8 güncelleme yapmanızı şiddetle öneriyorum. Pro paket kullanıcıları da 1.8 paketine sorunsuz güncelleme yapabilmektedirler. Eğer bir sorun yaşıyorsanız yardım konusu açarak bizlerden yardım alabilirsiniz.
Muhakkak Bir Yolu Vardır Ben Öyle Düşünüyorum , İmkansız Denilen Bir Şey Yoktur , Her Zorlukta Bir Kolaylık Vardır, Ben Yinede Bilgi Sahibi Birinden Bu Sıkıntım İle İlgili Bir Cevap Bekleyeceğim , Yani Demem Şu ki Ful Yedek Alınırken Bile Konuların Tabloları , Üyelerin Tabloları Muhakkak Vardır , Ama Hangileri Olduğunu Bilmiyorum , Bilsem Yaparım , Bekleyeceğim Belki Bir Yetkili Veya Uzman Biri Yardımcı Olabilir , Yinede Yorumunuzdan Dolayı Teşekkür Ederim.
users tablosu kullanıcıları, thread tablosu konuları tutar. Daha önceki mesajlarımda söylediğim gibi bunlarla ilişkili onlarca tablo var. Diğer kullanıcıların da benden farklı bir cevap vereceğini pek zannetmiyorum.
Sizin Bahsettiğiniz Tabloları İndireceğim Ve Tekrardan Sıfır Kurulum Yapacağım , Bakarım Bir Sıkıntı Var İse , Mybb Forumunu Bırakırım , İki Gündür Forumu Bir Kuruyorum Bir Siliyorum , Baya Bir Bunaldımm , İnş Bu Sefer Bir Sorun Çıkmaz , Pro Paket Sürümlerinde Hiç Bu Kadar Sıkıntı Çekmedim , Mybb 1.8 Sürümü Baya Bir Farklı Ve Ayarlanması , Güncellemesi Baya Zor Demekki
Herhangi bir sıkıntı çıkabilir. 1.6 sql'u 1.8'e yükleyince sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bence direk olarak güncelleme yapınız.