MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Herkese Şimdiden Hayırlı Olsun.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar okullar yarın açılıyor, ALLAH'ın izniyle üniversite öğrencisi de oldum Gülümseme Herkese şimdiden hayırlı bir okul yılı diliyorum. Şunları söylemek istiyorum "okulda beyninizden bilgisayarı unutun, derslerinize odaklanın, çünkü geleceğiniz okumanız ve derslerinize bağlı." Okumayanlar yada okumak istemeyenler içinse "Lütfen gerçekten geleceğinize bağlı okumak, açık öğretimden de okuyun yine de okuyun. Gelecekte hangi işte olacağınız bile belirsiz.."

Diyeceklerim bu kadar, herkese şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun Gülümseme İYİ DERSLER Süper
Yarın LYS/YGS maratonum başlıyor Açık Ağızlı Gülümseme
Bekle beni üniversite Gülümseme
(14-09-2014, Saat:23:19)Rexius Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yarın LYS/YGS maratonum başlıyor Açık Ağızlı Gülümseme
Bekle beni üniversite Gülümseme

Hayırlısı olsun Süper
ALLAH zihin açıklığı versin.
Bu sistemsiz düzende okuluna devam edebilen tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
(14-09-2014, Saat:23:12)EmreKRMN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet arkadaşlar okullar yarın açılıyor, ALLAH'ın izniyle üniversite öğrencisi de oldum Gülümseme Herkese şimdiden hayırlı bir okul yılı diliyorum. Şunları söylemek istiyorum "okulda beyninizden bilgisayarı unutun, derslerinize odaklanın, çünkü geleceğiniz okumanız ve derslerinize bağlı." Okumayanlar yada okumak istemeyenler içinse "Lütfen gerçekten geleceğinize bağlı okumak, açık öğretimden de okuyun yine de okuyun. Gelecekte hangi işte olacağınız bile belirsiz.."

Diyeceklerim bu kadar, herkese şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun Gülümseme İYİ DERSLER Süper

Hayırlı geceler ve iyi dersler hocam. Bende üniversite öğrencisiyim ancak sana tavsiyem çok sıkı çalışman olacaktır gerçekten acayip zor sınavlar var umarım sınavları başarıyla geçersin. Gülümseme Allah zihin açıklığı , başarılarını artırsın.
(15-09-2014, Saat:00:30)SvMedeT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu sistemsiz düzende okuluna devam edebilen tüm arkadaşlara başarılar dilerim.

Yoo Ne Sistemsizi Kardeşim? Hatta Bizlere Daha İyi oldu Merak Etme.Ne Güzel Kardeşim 5.Sınıfta İmam Hatip Okuyor Bende İmam hatip son sınıf ortanca kardeşim imam hatip lise 3 kat sayı kalktı imam hatipliler tüm üniversiteye girebiliyor kardeşim okula başörtü ile gidebiliyor.

Küçük Bir Örnek Verdim Bu mu Sistemsizlik? Yorum Atacağına sistemsizlik diye neyin düzensiz olduğunu söylemelisin ön yargılı davranma egona sahip çık benden sana tavsiye

Öfke,İnsanlar İçin Bir Hediyedir.

MalcomX
İnşallah Bende Üniversiteye Geçerim Gülümseme
Sayfalar: 1 2