MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MyBB datbase projesi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
merhaba arkadaşlar düşündüm ki şöyle bir şey yapsak
Localhostta bir forum kurup durmadan konularak açsak durmadan sonra hespini merge ile birleştirip forumda yaayınlamak Hem yasalda olur sizde nersiniz Önerilere açığız?
Merhaba,
Konuları yayınlarsınız sizin açınızdan bir sıkıntı olmaz ama sitenin geleceği için çok büyük sıkıntılar teşkil edecektir.
Nedir bu sıkıntılar arama motorları tarafından spam görülüceksiniz belkide ban yiyiceksiniz. Böylece arama motorlarından hit gelmeyecektir bu da çok büyük bir sorundur.
Neden spam görünüceksiniz bunuda açıklayalım.
Bir site açtınız 0 konudan tek tek her gün 1 konu daha arttırıp daha fazla konu açtınız bu arama motorlarında düzenli bir periyotta artan bir site olarak görülür.
Yani aşağıdaki grafik gibi olacaktır.
BKZ: resim

Ama eğer yedek yükleyip bir anda bir sürü konu eklediğinizde birden artış ve birden düşüş olacağından büyük bir dalgalanma olucak ve arama motorları tarafından büyük ihtimalle spam olduğundan cezalandırılacaksınız.
Bunuda şu grafik ile örneklendirelim.
BKZ: resim
Grafikte gördüğünüz üzere bir anda yüksekten başlayıp düşen bir grafik sergileniyor buda arama motorları için formunu korumayan bir site olarak görüldüğü için sizin formunuza göre size puan vericektir.
Umarım dediklerim anlaşılmıştır.
Soru ve sorunlarınızı konu altından mesaj ile iletebilirsiniz.
İyi çalışmalar.
Projeye başlandı iyi forumlar her şey göze alınmıştır
Tamam ben bir şey demiyorum öneri istemişiniz öneri verdim. Önerime karşılık bu cevabı alacağımı bilseydim önermezdim üzgünüm.
Size tekrardan iyi çalışmalar dilerim.
Hocam bu kadar anlayışlı olmanız ne kadar güzel şunu bilinki sizin benim gözümde yeriniz ayrı