MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kişisel Web Arayüz Çizimim
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Kişisel Web Arayüz Çizimim

Ana Sayfa
resim
Kod:
http://i.hizliresim.com/72a80L.png

Hakkımda
resim
Kod:
http://i.hizliresim.com/Pv1ELd.png

İletişim
resim
Kod:
http://i.hizliresim.com/gjrL30.png

Kodlucak Olursa Bana Ö.m İle Ulaşsın

Not Yapımı: 2 Saat
Ya küçük kardeşim vazgeç, vazgeç, vazgeç ! Ya çiz, kendinde kalsın ya da hiç çizme şunları. Paint ile mi çiziyorsun napıyorsun anlamadım ki. Her seferinde daha kötü ne çizebilir diye düşünmekten bıktım ben. Artık sen de dur istersen bi. Ne desek anlamıyorsun kendi bildiğini yapıyorsun, sonra da "Kodlucak varsa ulaşsın" vs. vs. Git 2 ders izle sonra yap şunları cidden sabır taşı olsa çatlamıştı bu kadar çizimin üzerine bunu görünce. Bir daha da bir şey yazmayacağım zaten çizimlerine, kendi kendine paylaş dur artık.
(15-08-2014, Saat:20:39)QwerT_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ya küçük kardeşim vazgeç, vazgeç, vazgeç ! Ya çiz, kendinde kalsın ya da hiç çizme şunları. Paint ile mi çiziyorsun napıyorsun anlamadım ki. Her seferinde daha kötü ne çizebilir diye düşünmekten bıktım ben. Artık sen de dur istersen bi. Ne desek anlamıyorsun kendi bildiğini yapıyorsun, sonra da "Kodlucak varsa ulaşsın" vs. vs. Git 2 ders izle sonra yap şunları cidden sabır taşı olsa çatlamıştı bu kadar çizimin üzerine bunu görünce. Bir daha da bir şey yazmayacağım zaten çizimlerine, kendi kendine paylaş dur artık.

1.Paintle Çizmiyorum PhotoShop CS5 Le Çiziyorum
2.Zaten İzliyom
3.Sana Yorum Yaz Kafana Silahmı Dayıyom
Lan kıt, illa böylemi konuşacağız, önce sen okuduklarını anlamayı öğren.. Millet sana tavsiye veriyor veriyor sen illada benim aklım diyorsun , sana yapacak bir şey kalmadı. Doktor kendi haline bırakın dedi..
(15-08-2014, Saat:20:51)-AkyoL- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Doktor kendi haline bırakın dedi..

A Aramızda Doktor Var Açık Ağızlı Gülümseme
gerizekalı bu çocuk yeminle admin yok mu arkadaş
Konuyu Rapor ettim Sizde Edin Artık şunu Allah Rızası için banlasınlar Biz çile Çekmeye Mahmummuyuz Kardeşim ...
Arkadaşlar tamam beceremiyor olabilir ısrarla paylaşıyor da olabilir ama bu size onu aşağılayıcı ithamlar kullanma hakkı vermez. Lütfen biraz daha düzgün uyarırsanız sevinirim.
Sayfalar: 1 2 3