MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bc.vc ek sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Web site Site Adresi : http://www.torrentturk.org
Versiyon MyBB Sürümü :1.6.13
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :
  1. [Google Seo,
    Sayfaya Sığdır,
    Üyelere Link Gizleme...]
Hata-Sorun Sorun açıklaması :Arkadaşlar ben eklenti yerime bc.vc eklemek istiyorum yani benim ek yerime tıklandığında önce bc.vc açılsın 5 sn bekleyip reklama geç dedikten sonra indirebilsinler. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : Yok
banada lazım Gülümseme
Merhaba,

Öncelikle linkleri code taglarına alalım ve W*rez tema kullananlara destek verilmemektedir.

İyi forumlar.
İyide benim sorduğum sorunun temayla vb. ne alakası var? Ben size eklenti için kod yada plugin var mı diye soruyorum.
(18-06-2014, Saat:10:09)Throvision Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İyide benim sorduğum sorunun temayla vb. ne alakası var? Ben size eklenti için kod yada plugin var mı diye soruyorum.

Belliki MyBB'de Yenisiniz , Siz Gidip'te Adamların Belki Günlerce Uğraştıgı Temaları Ç@LINTI Olarak Kullanıp Elalemin Emeğini Yiyip , Bedavadan İş Yaparsanız Başkalarının Size Destek Vermesini Bekleyin. Emek Hırsızlarına Destek Yok Burada Maalesef... Tüm MyBB Destek Platformlarının Kuralı Budur , Sitesin'deki Tema W@REZ İse Hiçbir Şekilde Destek Alamaz , Temayla İlgili Olsun Olmasın , Sadece MyBB Depo'da ki Eklenti vb. Şeyleri İndirir İçeriklerden Yararlanır, MyBB Depo Siz Emek Hırsızlarına Acımış ve W@REZ Tema Kullananları Forumdan Uzaklaştırmamış , İçeriklere Bakmanıza Engel Olmamıs , Buda MyBB Depo'nun Merhametliliğini Gösterir.

Ne Olursa Olsun Siteniz W@REZ Tema Kullanıyor İse Hiçbir Destek Alamazsınız , Bence Emek Hırsızlıgını Bırakın , İyi Forumlar...
Sizin düşünceniz iyi de bunu aşmak zor değil. Ben default tema kullanıp size bu soruyu sorardım, cevabını aldıktan sonra yine warez tema kullanırdım. Hadi temayla ilgili birşey olsa eyvallah da ben apayrı bir yeri sormuşum. Yani bu davranışınızla warez tema kullanmayı engellemeye çalışıyorsanız, bi faydası yok onu baştan söyleyim.
(18-06-2014, Saat:14:03)Throvision Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sizin düşünceniz iyi de bunu aşmak zor değil. Ben default tema kullanıp size bu soruyu sorardım, cevabını aldıktan sonra yine warez tema kullanırdım. Hadi temayla ilgili birşey olsa eyvallah da ben apayrı bir yeri sormuşum. Yani bu davranışınızla warez tema kullanmayı engellemeye çalışıyorsanız, bi faydası yok onu baştan söyleyim.
Merhaba,

Biz düzeltebildiğimiz kadar ortamı düzeltelimde,emeğe saygının ne demek olduğunu,güzel bir duygu olduğunu anlatalım,kanıtlayım ve hissetirelimde ne kadar kişi kazanırsak o kadar iyidir bizim için varsın kullanmak isteyen kullansın warez tema,eklenti,dosya vs...Her zaman söylediğim gibi wareze düşüren adam onu babasının hayrına yapmadığını size söylemek belirtmek isterim.

Bulunduğunuz ortamın bir kuralı,düzeni var ise buna uymak zorundasınız uymayacaksanız hiç bizleri,kendizi yormaya gerek yok yukarda ÇIKIŞ YAP butonu var ona bas ve kendi sanal alemine geri dön derim Süper

MyBBDepo Forum Kurallarını tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Madde 33 ve 34 dikkatlice ve anlayarak okuyunuz.

Link : http://mybbdepo.com/mybb-depo-forum-kura...onusu.html

Ben default tema yaparım desteğimi alırım diyorsunuz merak etmeyin biz kullandığınız diğer temalarıda görebiliyor ve bakabiliyoruz Göz kırpma

İyi forumlar.
Ben size anlatmak istediğimi anlatamadım o temayı silip yüklemek zor bir iş değil sadece ufak bir soru sordum olay nerelere gitti. Herneyse sorumu başka bir arkadaşa sordum ben sorun değil yinede sağolun.
Sayfalar: 1 2