MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: terfi sistemi ve editör sorunum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
site: http://www.nexusmmo.com
sürüm: 1.6



İlk sorunun için Admin KP >> Araçlar menüsünden Sayaçlar vardı sanırım oradan düzelebileceğini düşünüyorum. İkinci için ise yapan varsa çok iyi olur ama bildiğim kadarıyla herkes öyle olmadığı için diğer editörleri kuruyordu. Kolay gelsin.
Merhabalar,

Terfi sistemi default ayarı 20 dk dır ve 20 dk sonra eğer belirttiğiniz değeri sağladıysa kullanıcıları 20 dk sonra yapılacka olan güncelleme ile terfi gerçekleşekcektir.

Siz terfi süresini uzatıysanız terfinin gerçekleşmesi zaman alacaktır. Ayrıca grup olarak oluşturmamanız gerekiyor terfi guruplarını oluşturunca diğer grubu oluşturmanıza gerek yoktur. (Admin, S.Mod gibi grupların olduğu yerden ekstra olarak grup oluşturmanıza gerek yoktur.)

Eğer yapmış olduğunuz terfi sisteminin hemen aktif olmasını istiyorsanız şu yolu takip edin Admin Paneli Sağ Ok Araçlar/Bakım Sağ Ok Görev Yöneticisi sekmesine gelin ve orada açılan bölümden Promotion System yazan kısmın hızasında bulunan saat ikonuna tıklayın,belrilediğiniz şartı sağlayanlar otomatikman bir üst gruba terfi edeceklerdir.

Eğer terfi süresini yani terfileri kaç dk da bi gerçekleştirmesini istiyorsanız. Yine üste ki kısımda belirtiğim yoldan Promotion System bulup Seçenekler kısmında Görevi Düzenle deyip Zaman: Dakika ayarını kendinize göre ayarlayınız.

2.Sorununuza gelirsek editör sorunuzu Gelişmiş Editördür.

Bunu aşağıda ki eklenti sayesinde yapabilirsiniz.

http://mybbdepo.com/mybb-ckeditor-gelist...onusu.html

Benim size tavsiyem normal editörü kullanın, mybb'nin şuan sorunsuz çalışan gelişmiş bir editörü mevcut değil 1.8 sürümünde kendi içerisinde gelecek onu beklemenizde yarar var ama illa ki kullanmak istiyorsanız şuan güzel olan ve stabil olan ckeeditörünü kullanabilirsiniz. Linki yukardadır.

İyi forumlar.