MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MyBB ,
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar Merhaba

ben okuldan dolayı fazla vakit kalıyor ders fılen 2-3 saatım boşa kalıyor tv ızlemek ıstemıyorum.Bir şeyler ile uğraşmak istiyorum.Örneğin bir mybb forumuna rank,güvenlık kurulumu,logo fılen yapmak ıstıyorum bir paket olacak ama tabiki bedavaya yapacağım. MyBb Güvenlık için , kurulumlar (kurulum derken ne kurulumu eklentı vs) vs , seo fılen bunları ogrenmek ıstıyorum ve bir şey daha mybb için tema yapmak ıstıyorum ornek paket verıcem aşağıya ,

ornegın bır foruma üye olucam 30 rep karşılıgı bunu yapıcam (ornek)

basit paket : rank,eklentı,guvenlık
orta paket : rank,eklentı,güvenlik,tema
pro paket : rank,logo,eklentı,guvenlık,tema ( FİLEN )


bunları yapmayı ogrenmek ıstıyorum saçma gelebilir ama yardımlarınız lazım vaktımı boş yere harcanmak yerıne ogrenıp bır emegımın olmasını ıstıyorum.
Merhaba,

Öncelikle MyBB kullanımını öğrenmek istiyorsanız herhangi bir sitede çalışmanız gerekmiyor. Kendize ait bir site açarak deneme yanılma yoluyla öğrenebilirsiniz.

Ücretisiz domain ve hosting veren siteler mevcut bu sitelerden şuanlık en iyi olanı ise hostinger.com dur bu siteden ücretsiz servisinden yararlanabilirsiniz. MyBB'yi kurup kurcalayarak birşeyler öğrenebilir veya aşağıda ki forumdan mybb için yapılmış ders anlatımlarını ve dökümanlarını inceleyerek kendinizi geliştirebilirsiniz.

http://mybbdepo.com/mybb-ders-deposu-forumu

Ayrıca Türkçemizi kullanabildiğimiz kadar düzgün kullanalım. Bunun size çok faydası olacaktır sorunlarınızı daha net ve anlaşır anlatabilirsiniz. MyBB'nin tema yapısını öğrenmek çok da zor değildir. Buradan herhangi bir temayı kurabilir ve temada ki yerleri değiştirip,silerek deneme yanılma yoluyla tema yapısını anlayabilirsiniz.

İyi forumlar.