MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: tema ile ilgili sorun
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site Site Adresi :
Kod:
www.siberforum.org
Versiyon MyBB Sürümü : en son sürüm pro
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : gerek yok
Hata-Sorun Sorun açıklaması : resimde gösterdiğim işaretli olan sol taraftaki gölgeyi ben sağ tarafada yapmak istiyorum nsıl yapabilirim.
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : resim
2 tarafta da var zaten Melek - Masum
Ben sorun göremedim? lütfen çözüm ya da sorunum devamı hakkında geri dönüş yapar mısınız?
farklı bilgisayarlardan girdiğim zaman değişme oluyor. mesela iş yerindeki bilgisayarsan girdiğim zaman normal görünüyor ama evdeki bilgisayarsan girdiğim zaman yukardaki gibi görünüyor. aceba bilgisayarlardaki ekran çözünürlüğünden mi kaynaklanıyor?
(15-01-2014, Saat:16:21)gameseve123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]farklı bilgisayarlardan girdiğim zaman değişme oluyor. mesela iş yerindeki bilgisayarsan girdiğim zaman normal görünüyor ama evdeki bilgisayarsan girdiğim zaman yukardaki gibi görünüyor. aceba bilgisayarlardaki ekran çözünürlüğünden mi kaynaklanıyor?

İhtimaller dahilinde bu dediğiniz mümkündür. Çözünürlüğe göre bazen değişmeler oluyor benim de başıma geldi. Kullandığınız tarayıcı nedir ?
Merhaba,
Evet çözünürlükten dolayı bir sorun mevcuttur.Furkan arkadaşımız yaparken çözünürlüğe dikkat etmemiş bu nedenle arkaplanda çözünürlük hatası mevcuttur.Çözüm olarak şöyle bir yol izleyebilirsiniz.
-Arkaplan resmini 2 ye bölersiniz ve sol tarafa gerekli resmi eklersiniz tabikide temanın ortasına yapışık şekilde kalan boşluklara background:url(resim-yolu) #fff; değeri verirsiniz.Yani resmin doldurmadığı alanlarda beyaz resim işleyecektir.Bunu iki tarafada eklediğinizde basit bir şekilde hatayı çözmüş olacaksınız.